HAHAHAHA

har skickat in en idolbild till kissies blogg ! hoppas den kommer med hehe ;D

men anyway så va det ju ett tag sen jag bloggade, hoppas alla har haft en trevlig jul precis som jag har haft :D
fick en massa saker, typ n leopardmönstrad morgonrock som jag sitter och myser i nu hehe...
och mellandagsrean fyfan, har handlat för typ 1400 kr på 2 dar and that's not good... då har jag alltså 600 kvar till stockholm dit jag åker imon alltså, där stannar jag till tisdag, sen åker jag vidare till mormor och morfar i lidköping och är där till fredag så jag blir borta hela lovet :( fast ska ju träffa kusinerna och få fler julklappar så jag ska väl inteklaga och sen ska jag ju gå på stan i stockholm vilket jag inte gjort på typ 2 år ! :D så det är ju bra hehe ;)
annars har det inte hänt så mckt sen jag bloggade senast, har blivit sjukt förkyld bara, sitter btw och hostar ihjäl mej precis nu -.-
haha igår satt jag uppe på facebook till typ halv 5 och chattade med giga eller har somnade vid typ 4 så satt jag kvar en stund till xD asså vad skulle jag göra utan facebook ? skulle typ inte ha nåt liv hehe.

BTW va de nån mer än jag som kollade på victoria's secter fashion show ? va grymt cool asså ! :D alla som inte såg får kolla på youtube hehe xD



puss och kramar sålänge och hoppas alla får ett bra nyår om jag inte skriver nåt imon ;)

Sandra !

Hejsan, va på sandra igår och hade verkligen sjukt kul ! dansade typ exakt hela kvällen, sen kom det fram några killar och började dasa med oss haha dom va 13 precis som vi hehehe ;) va där med malin, amanda, hanna, sandra ooch några till men dom jag skrev nu va jag med mest om man säger så :) sen så hade hanna köpt en cola och då fick jag smaka sen skulle jag ge till sandra och då smäller hon till glaset så vi får cola över hela oss och då va det typ 2 timmar kvar haha !
sen för er som ska kolla på bilderna så kommer jag nog va med på ganska många bilder för jag sprang fran till fotografen ett antal gånger hehe.


13 december

Wow, bara 11 dagar kvar till jul ! :D längtar som faan !!

idag så hade jag en riktigt plågsam morgon, fick gå upp vid 5 på morgonen -.- och sen när pappa skulle köra mej och emma till kyrkan så gick jag ut genom dörren och det va svinkallt ! asså serriöst, jag dog nästan ;)
men lucian gick bra, gjorde inte bort mej så mycket iallafall :P
emma och jag skulle ju ha en liten överraskning men dte blev inte av för vi hittade inga pepparkaksdräkter i våra storlekar :( fast det kanske va liite bra också för annars skulle ju hela skolan skratta åt oss i resten av våra liv ;D
sen kom amanda och jag tillbaka till mattelektionen, då gick amanda till några trekantare och jag och giga satt och jobbade (chockerande i know !), vi gjorde 25 tal !! :D jag är väldigt stolt över mej själv ;)
på musiken fick amanda och jag gå efter typ 10 minuter så vi fick sluta vid typ 10 över 2 ist för 10 i 3 :D
då åkte jag in till stan och köpte en julklapp till mej och en till en annan hemlig person ;P fast jag fick jävligt ont i fötterna fast jag hade platta skor ?



hoppas ni inte blev sååå uttråkade av det här inlägget hehe :)

Mitt julsnygga rum + naglarna !






haha kolla vad jag gjorde idag ;D









jag vet att dom är korta men dom får se ut sådär nu ;)

Julmyyys :D

ja ni hör ju på rubriken vad jag har hållt på med idag ;) har faktiskt lyckats städa mitt rum haha ! visar bilder sen :) har även fixat mina små korta naglar och satt upp min lilla plastgran i mitt rum :D visst är jag duktig ;)
imon kommer jag inte träna för jag tänkte vila min rygg lite och hoppas den blir bättre... annars ska jag nog inte göra så mycket, ska öva lite till lucian tror jag, kul dag liksom.



gullig ?

outfit !


Gamla bilder !






































....

asså gud ! hatar min rygg. kunde bara göra steg på träningen idag så jag gick av tidigare, allt tacka vare min fucking rygg !! bläää :(
men iallafall övningen inför lucian gick väl sådär... jag klarar verkligen inte en stämma som jag ska sjunga så jag får väl öva hemma och så. juste, emma svensson och jag har en liten överraskning till luciatåget mohaha, tänker inte berätta nu för då blir det ju inte kul hehe ;)
har vart hos tandläkarn idag också, kom dit vid 8 på morgonen :O men det tog typ bara 5-10 minuter så mamma och jag åkte till maxi och va där i typ en halvtimme haha ;D


en gammal bild från gotland :D

wiieee !

är verkligen nöjd med min dag asså, har vart i stan med amanda och handlat julklappar till både familjen och mej själv mohaha :P
fick tag i typ världens snyggaste skor och en skitsnygg T-shirt ! :D
fast nu måste jag göra min engelska läxa, ska skriva mist 100 ord om min dag igår, hur jävla onödigt är inte de ?

nåja här kommer några oredigerade bilder på mina inköp !








T-shirten kommer från H&M och dom supersnygga skorna är från New Yorker ! :D




hjälp tack ?

kan någon snäll människa kolla om ni ser min nya header och profilbild för man ser inte det på min dator ?  :)


Jag är nog sjuk :(

fan,fan,fan ! har typ fått feber :( det är nog tack vare alla killar som har mulat sönder mej ! USH på er !!
fast när amanda och jag åkte pulka idag var väl mycket roligare, skitkul faktiskt :D men blev verkligen sur när william, pontus och alexander tryckte in mej i ett hörn och tryckte upp snö i arslet på mej ! okej ansiktet men det är samma sak ;)

men nu ska jag sluta klaga på det för hur kul är det att läsa om mina små snöproblem liksom haha :P
övrigt har skolan vart ganska kul idag, fick 66/76 på franska-provet ! är grymt stolt faktiskt :D fast SOn var tråkig som vanligt fast ska snart börja med ett specialprojekt om barnarbete, då ska jag få sitta i datasalen och så. Kan nog bli ganska kul tror jag :)

imon ska jag kanske till stan och hansa med amanda och kanske några från trekanten, behöver ju köpa julklappar till hela världen typ ;)



Jul-header

gjorde precis en ny header, tyckte att det behövdes en lite julig :P
vad tycker ni ?


I'm back !

Tja !


tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt för jag blev lite sugen hihi :D

nu så ska jag berätta en sak, så chockande att ni nog kommer svimma : jag är BRUNETT  !! inte så chockande kanske haha.
under tiden jag inte har bloggat kan jag bäretta att jag har blivit lite smått facebook-beroende... inte bra asså :O eller kanske, jag vet inte riktigt haha.
Sen kan jag också berätta en massa andra saker som har hänt men det tänker jag nog inte göra för jag tänkte inte berätta allt om mitt liv precis ;)
allt jag tänker såga nu är att jag har en lite jobbig period, alla bråkar osv.inte kul med andra ord. Men jag ska sjunga på lucia-tåget i skolan och det är ju lite kul ju :P

ååå vad jag längtar till jul förresten ! den är ju så mysig med tända ljus, alla släktingar och man får ju inte glömma alla grymma presenter jag förhoppningsvis kommer få hehe ;) har inte köpt så mycket julklappar än men det är ju ganska långt kvar så jag hoppas att både tiden och pengarna räcker.

ja detta blev ju ett ganska långt inlägg trots allt, trodde inte jag skulle komma på nåt att skriva men där hade jag visst fel och det är ni väl glada över haha !



såhär ser jag ut nu iaf :)

RSS 2.0