söööt !!


30/1-11

asså jag är så jävla trött !
gick upp vid halv sju för att jag skulle iväg till träningen som började vid åtta.Var ju lite nervös för ryggen och allt det där men det gick bra ! gjorde ont i början men var nog lite stel eller nåt fast det gjorde lite ont i slutet med men endå.
Resten av dan har spenderats framför tvn haha, kollar på disney channel just nu men vid tre blir det konståkning ! det är uppvisning idag och denise bielman ska åka :D hon är den som kom på (suprise, suprise) bielman positionen !
så det ser jag fram emot :)
så nu ska jag kolla vidare på Camp Rock 2 haha !
pussar och kramar /molly 

29/1-11

Hejsan !
idag så har jag vart i stan med mami.Fast först gick jag själv och sen tog vi lite lunch och sedan fortsatte vi shoppa tillsammans :D köpte ett par svarta jeans från H&M, en beige skinnjacka från New Yorker och ett par jeansshorts från BikBok och när man köpte för över 300 på bikbok fick man en nessesär och en assöt spegel så jag är nöjd med dagen ;) visar nog inköpen imon eller nåt.
när jag kom hem så kollade jag på konståkning, damernas fria och vår kära viktoria helgesson kom sexa ! bästa platsen någonsin i svensk historia :D ascoolt ju, lite synd att hon trillade i steget men trippel lutzen var ju jättefin :)
snart blir det ännu mer konståkning med herrarnas fria,Christoffer ligger ju 8 så jag hoppas det går bra i fria nu så kanske vi får medalj :D lite sämre gick det ju för adrian som ligger på 15 plats men han har ju hoppat kvadruppel förut så han kan nog komma i topp 10 iallafall !
just det, idag är det min namnsdag också ! dom har ändrat lite i kalender så Molly är den 29 januari så grattis till mig ! :D
puss och kram /molly 

28/1-11

Hellu !
idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp min rygg och det blev inte bra nyheter tyvärr :( han sa att det kan gå över som bäst till sommaren och som sämst kan det vara permanent :( så då vart jag ju deppig resten av dan.
sen har jag inte gjort så mycket men fick skippa matteprovet idag iallafall, tar de på måndag ;) sen på vårann andra mattelektion så spelade vi binga och jag och amanda vann haha ! vi vann en japp och dela på ! så då vart jag lite gladare :) sen har jag också upptäckt att bechir är jävligt rolig att chatta med, satt och chatta med han igår i typ 1 och en halv timme och idag i typ en timme haha ! han är min mästare (det är bara vi som fattar) ;)
just nu har jag kollat på glee så nu blir det bachelor :D kollade på konståkning förut och det gick riktigt bra för sveriges svenska hopp, Viktoria Helgesson ! hon landade sina hopp perfekt så de vart ett bra kortprogram för henne ! sen imon blir det herrarnas långa och då hejar jag ju självklart på Adrian och Christoffer :D peppa !
love molly

25/01-11

Hallo !
idag har jag gått i skolan som vanligt, blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag som går -.- asså jag fattar inte hur man kan göra soppa på skolans längsta dag jag menar fattar dom inte att man blir trött då ?
sen kunde jag inte träna idag för jag fick ont i ryggen när man skulle springa och nu gör det ont när jag går också :@
så vi får se hur det går...
annars har väl dagen vart precis som vanligt, mitt liv är oerhört tråkigt ;)
nu fick jag bloggtorka så nu tar detta inlägget slut :)
många pussar från molly 

hmmm ?

Hellu
today i have been  im school haha nej men nu ska jag inte prata engelska ;) idag har jag vart grymt stressad serriöst. Först imorse så hann jag knappt sminka mig för jag hade sovit en aning för länge haha, sen kom jag till skolan och inte förberedd på engelska förhöret så fick bara hälfter rätt typ :( fast NO provet gick jättebra eftersom jag pluggade igår, jag vet JAG liksom haha :D sen på franskan råkade jag kanske kolla lite på fanny ;) och sen fick jag, fanny, oskar och bechir skrattanfall och som vanligt vet jag inte varför ;D läraren blev skitsur på oss.
sen kom jag hem för att äta en macka och byta om och sen va det dags att åka till träningen.Gick bra men jag kan ju inte göra så mycket på grund av min rygg men på måndag ska jag till vårdcentralen och boka tid till en röntgen :)
imon ska jag till leos med några kompisar, kommer bli asgrymt :D

roliga bilder !


Jag har shoppat ! :D

yes, va och inne i stan igår med filippa :) köpte ett par assnygga skor från det där stället bredvid deichman på baronen för 450 kr, det är typ ankelpumps med massa band med nitar på (jag vet att dom inte låte snygga men det är dom :D) sen köpte jag en loka och tandkräm haha :D
Sedan tog vi bussen hem till filippa och kollade på första säsongen av desperate housewives och drack jordgubbs-smothies ;)
asså fy fan vad söt :D

Hellu

Länge sen nu, men jag har överlevt skolan iallafall hehe. Ingen skit ännu...
så det har varit bra :) fast i onsdags va jag hos min sjukgymnast, han visste inte va det va så vi ska åka och röntga min rygg snart, och när jag skulle träna i torsdags så fick jag ont på ett nytt ställe :( det kändes som en kniv i ryggen så fort jag böjde på benen så jag tränade i ungefär 20-30 minuter och sen va jag tvungen att gå av :(
men igår så kunde jag ju alltså inte träna så då följde jag med amanda hem och vi kollade på MTV i flera timmar haha ;D
nu har emma och jag precis gjort en fotografering så jag lägger upp bilderna idag eller imon :)

filmtajm haha :D

nån annan än jag som är nervös inför skolstarten hehe
nåja idag vaknade jag vid typ halv 12, har ju fattat att det inte kommer att bli lätt att gå upp imon ;)
sen åkte jag hem till amanda en stund, vi pratade i typ 3 timmar konstant haha, sen va jag tvungen att åka till skridskoskolan och hjälpa till där en stund, det har blivit väldigt tråkigt måste jag säga och jag tänker inte fortsätta där nästa år tror jag.
just nu sitter jag och kollar på The break-up men jag ska snart sova så jag orkar upp imon haha

hejhej

nu har jag lugnat ner mej lite hehe, är fortfarande sur men endå...

idag har jag vart i ishallen och hjälpt till med DM i konståkning :D fast  jag fick gå upp vid kvart över sex men det har vart kul ! ska va där imon med så jag har nåt att göra, jag har vart dörrvakt (man ser till att rätt åkare kommer ut på isen) och fixat musiken :) det gick bra tack och lov, va skitnervös för det va liksom landslagsåkare (kan ha vart sm-åkare men jag håller liksom inte så bra koll haha) som jag skulle släppa ut på isen haha ! men nu ska jag äta så det får bli mer bloggning senare :)

Jävla skit !!

asså varför finns det ens skitsnack :(


Tja !

asså gud jag var ju nära att dö igår :( ni vet när jag satt i bilen igår? sen va jag tvungen att släcka ner datorn för mamma såg ingenting för det snöade och det körde förbi lastbilar hela tiden så det kom snörök så man bara såg lysen ! gud va läskigt det va så jag är liksom glad att jag lever, mamma sa det också och hon höll på att börja gråta när hon körde för hon trodde vi skulle dö :(

men vi kom fram utan en skråma så jag är glad igen såklart :D
när vi kom igår så fick vi middag och det vanliga sen låg jag och läste (jag vet typ tråkigt) resten av kvällen för det fanns inget annat och göra typ. Idag vaknade jag vid halv 12 efter en bra natts sömn hehe och till lunch blev det julbord eftersom vi inte hade ätit det här iår ;) sen i eftermiddag ska vi öppna paket :D så min dag blir väl helt okej haha. Nu ska mamma och emma ut och gå men jag sitter kvar vi datan lat som jag e ;) nä men det är så kallt ute så det får väl bli lite träning på morfars träningscykel ist. Och imon ska vi troligtvis åka skridskor, the passion of my life hehe ;)


många pussar från er älskade molly

Sitter i bilen

har med mej det mobila bredbandet så jag kan blogga i bilen :D mycket roligare än att typ läsa en bok ;) just nu är vi typ nyköping tror jag så vi är inte ens halvvägs än -.- fast precis nu sitter jag själv i bilen medan mamma och emma är inne på OKQ8 hehe
nu när jag har det mobila bredbandet så kan jag ju ha på spotify så det är bra ju ! 
btw har jag skittråkigt om nån ville veta. ska nog sova en stund sen för att fördriva tiden ;)
nu fick jag bloggtorka så inlägget får nog sluta här ;(

 

-----

Hellu !
idag har jag vart i stan med mamma och emma, vi åkte tunnelbana (vill ha tunnelbanor i kalmar hehe) till centralen och sen gick vi på stan i typ 2 timmar :D jag vet inte om det är onödigt eller inte att ha 3 H&M affärer precis bredvid varandra. köpte ett par jeans och en tröja ! men nu måste jag rusa för nu ska vi lämmna stockholm (snyft) och åka till mormor och morfar i åtvidaberg :)

Hellu

idag blir det skridskoåkning ! ska åka men emma, mamma och min roliga faster ;) kommer bli skitkul. sen ska vi åka vidare till mina kusiner moali (som är född samma dag som mej fast 3 timma efter) och isabel (som har fyllt 4 iår) och det blir också kul ! så detta kommer bli en bra dag tror jag :)
btw såg nån på fångarna på fortet igår ? asså bella kunde ju ha slängt sej efter nyckeln när hon va på dom där sakerna som snurrade ?? jag blev fan irriterad när blogglaget åkte ut ;(
men jag är ju inte normal hehe -.-
sen imon så ska vi på stan ! det jag har längtat efter liksom ;) ska köpa så mycket jag kan på 600 kr, är speciellt sugen på att kolla in på zara och topshop och alla märkesbutikerna såklart ;D förstår att alla är avundsjuka nu hehe.

många pussar från mej

ny header !

vad tycks ?


OMG !

jag har lärt mej att släcka ljus med fingrarna ! ni vet när jan slickar på tummen och pekfingret och sen släcker ljuset !! haha cool jag e ;)

egentligen skulle vi ha åkt skridskor idag men det snöar så isen kommer va täckt av snö :( så dagen har spenderats hemma -.-
imon ska vi gå på stan och träffa min kusin :D kommer bli askul ! har inte träffat henne sen oktober tror jag så det blir awesome.
ikväll blir det iallafall fångarna på fortet, blogglaget är ju med idag !! sen vill farmor kolla på pensionärsjävlar, haha udda typ ;)

puss från mej

1/1

Hejsan !

idag är det 2011 och jag mår ju fortfarande inte bra -.- nåja igår va rätt kul endå fast jag inte va hemma, vi kom fram vid halv 7 llr nåt och då skulle vi ju packa in, vi stog som packade sillar i hissen hehe har ju ganska mycket kläder med mej (oups) så det tog ju lite space ;) när vi kom in i lägenheten så stog min kusin där som är 13 precis som jag bara att han var 1.80 typ ! jag är ju bara 1.57 så fatta att jag kände mej kort :( har va ju fan lika lång som min pappa, när hände de liksom ?
sedan vart det middag, förrätten va macka med lite lyxiga pålägg, middag va lax med potatia men åt bara en halv potatis och lite lax för jag blev skitmätt hehe och efterrätt blev en supergod chokladpuddig :D mums haha ! sen spelade vi plump (ett kortspel)och jag kom 2a :D fyverkerierna va superfina, dom smällde på bryggan precis nedanför så vi såg allt jättebra, vi såg dom på skansen också !! asgrymt ;) jag gick och la mej vid 2 eller nåt efter lite surfning på facebook :D juste sa jag att jag glömde mobilen hemma också ? hur ska jag klara mej liksom :(

nåja hoppas alla har haft de bra iallafall !

RSS 2.0