Söt chey, NOT !

Sitter och fular mej i soffan samtidigt som jag kollar på Pretty Little Liars och äter naturgodis, sweeeeet !

Inskrivning

God morgon ! Idag är jag på strålande humör för solen skiner ju utanför fönstret och för att jag åt ben&jerrys till frukost ;) Jag vet att jag är tjock men jag har inte ätit nått annat än frukost på morgonen i typ flera år... Men nu ska jag typ banta hela dan så känns det nog bättre hehehe.
Idag har jag inte så mycket planerat förutom att hänga meed på syrrans inskrivning runt 5. Hon ska ju på konståkningsläger sm börjar imorgon ! Jag ville inte anmäla mig på grund av min rygg för nu när den precis har blivit bättre vill jag ju inte slita ut den direkt med 5 träningspass per dag.
Nej nu ska jag nog ta mej ut i solen en stund, hejsvejs !
förra gången jag åt ben&jerrys ;)

Jävla skitväder !

Asså det är fortfarande juli och det känns som oktober, nåt har ju gått allvarligt fel ?
Igår var jag och Malin och kollade på Rickis matcher och självklart så spöregnade det på båda -.- Men hans lag gick vidare iaf :) Mellan matcherna så åkte vi in till stan och kollade lite. Malins skor va skitblöta så hon fick köpa nya haha. Sen gick vi och åt lunch på Subway !
Efter det så drog jag till gården (Malin åkte hem till ricki) och hängde där ett tag. Men jag har inte varit på så bra humör dom senaste dagarna så jag började gå hem vid 9 typ men jag stannade och pratade med Philip en stund och sen lyssnade jag på musik. När jag äntligen bestämde mig för att gå hem började det regna så jag tog upp mitt paraply och började gå. Fast pappa fick komma och hämta mej efter halva vägen för det va nån creepy dude som följde efter mej !! Först hörde jag nåt i buskarna bredvid vägen men så fort jag vände mej om så slutade det, sen hörde jag stg bakom mej på vägen, jag började nästan gråta för jag var så rädd :'(
Men nu ska jag gå och äta frukost och sen träna lite tror jag. Puuuusssssss♥

28/7-11

Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma så mycket.
Det var iaf jättekul att träffa Philip igen ! Vi gjorde inte sådär jättemycket, gick mest runt och pratade. Jag stannade i berga till typ 7 innan jag åkte till fritidsgården men den var stängd -.- Så då började jag gå hemåt men jag träffade Said och Nika på vägen hem så jag stannade och pratade med dom en stund. Kom hem vid typ 10 tror jag och då gick jag och la mej typ haha !
Igår så gjorde jag inte så värst mycket, låg och kollade på film i några timmar typ innan jag drog till gården en stund. Senare fick jag skjuts hem av Ricki på moppen (vet att du läser min blogg så tack för skjutsen hehe). Idag har jag vart på novaskolan och träffat lite bekanta ansikten och kollat lite fotboll. Träffade Jenny från simningen, jag slutade när jag va 11 typ så fattar inte att hon kommer ihåg mej ;) Och sen träffade jag Azra som gick på min skola i lågstadiet så det var ju ett tag sen jag träffade henne. Det var iaf jättekul !
Imorgon ska jag och Malin åka och kolla på Ricki som spelar i Kalmar Nyckel Cup och sen blir det gården med filmkväll oså, mysigt eller vad säger ni !
Nu blir det snart middag men jag får blogga snart igen, puussss sålänge ♥

Dagens planer

Snart ska jag åka till Berga för att va med Philip. Träffade honom på Getterö förra året och sen dess hann vi inte ses. Men jag träffade han på getterö det här året. Det ska iaf bli kul att träffa han igen.
Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på, dra till gården kanske ? Det är ju utmaningen idag och jag behöver några extra poäng om jag vill vinna ;) Jag ligger faktiskt 1 just nu ! Ganska grymt eller hur hehe.
Nu ska jag gå och sminka mej å sån skit. Skriver nä jag kommer hem igen, Puuuuuuuuusss ♥

Yeey !

Jag fick hem mina nya skor igår, dom är verkligen skitsnygga och dom passar perfekt ! Emma har kameran i Göteborg just nu så det fick bli camen igen hehe ;)

Photografs

Filippa åkte hem för typ 1 timme sen och på den tiden har jag hunnit sola, träna, dusha och sätta på en film. Fick sån lust att kolla på eclipse men jag hittade inte den så det fick bli twilligt istället ;)
Btw här kommer resten av bilderna som jag har redigerat, enjoy !
Finns typ 300 till men det här var dom bilderna jag såg okej ut på hehe.

Chillar med filippa

Tidigare idag var vi ute och tog lite bilder (tekniskt sett tog emma bilderna men endå hehe) men orkar inte ladda upp alla nu så ni får ett litet smakprov sålänge :

Ben & Jerrys !


God eftermiddag

Hade lite problem att komma på nån rubrik så aa heheh ;)
Idag har jag iaf klarat av att städa mitt rum lite grann fast mamma fick hänga upp alla kläder och fixa garderoben, oups... Men jag har faktiskt dammat och rensat lite så jag är nöjd. Efter det gick jag ut på en springrunda fast jag hade jätteont i knäna så det  blev mest powerwalk och jogging. Nu har precis filippa kommit med ben och jerrys glass (!!!) som vi ska ha ikväll när vi kollar på film i våra onepieces :D kommer bli supermysigt !
Bjuder på några fula egobilder som jag tog alldeles nyss, enjoy...

Mer shopping !

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har varit inne i stan och shoppat massa ! Har handlat för ungeför 1000-2000 på 2 dagar ;) Bara helt sådär random ikv så kände jag för att räkna ihop min kvittohög och gissa hur mycket det blev ?? jo över 20 000 kr... Jag fattar inte hur det blev så mycket eftersom det är 7000 kr mer än vad det borde va ? Och jag använde miniräknare så det kan inte ha blivit fel ! Känner mej inte sådär jättesugen på att shoppa just nu hehe.
Igår var jag iaf på marknaden med Malin och kollade runt lite. Hittade ett assnyggt linne för bara 120 kr ! Sen gick vi upp till stan, då köpte jag två t-shirtar från H&M och monki. Brukar inte hitta så mycket där men nu har jag börjat leta lite och dom har faktiskt riktigt snygga kläder.
Idag åkte jag till stan för att möta upp Filippa. Då gick vi runt och kollade på marknaden igen och då köpte jag ett par nya solglasögon ! Sen fortsatte vi i till stan såklart och då köte jag en spets-bh från bikbok, ett linne från monki, ett till linne och en skjorta från gina tricot. Riktigt nöjd med allting faktiskt utom monkilinnet för jag råkade köpa large istället för xs hur nu det gick till -.- smart chey, NOT !
Imorgon ska jag följa med malin och kolla när hennes kusin (tror jag att det var ?) spelar match och sen ska vi va hundvakter åt hennes brors hund. Kommer nog bli riktigt kul om jag känner malin rätt hehe.
Nu ska jag nog gå och sova men jag bloggar imorgon, pusshej ♥
Vi orkade inte gå på matchen så vi åkte hem till henne sålänge ;)

Nätshopping

åååååå, jag är så glad ! dessa skor kommer snart att bli mina ;) Kommer användas mycket flitigt i höst. Ville egentligen ha en annan modell men precis när jag skulle beställa så tog min storlek slut !! Så jäkla typiskt.
Nåja här är iaf mina nya favoritskor :

Grattis mamma !

Idag som ni ser i rubriken fyller mami år så grattis till henne och min kusin som fyller år på samma dag haha ;) Hon fick en tröja och ett par örhängen med änglavingar på. Hon blev jätteglad !
Igår så var malin och jag i stan och sen åkte vi ju till Ricki. Efter det så följde Malin med hem till mej och sov över. Vi hade jättemysigt med 2 filmer och datorerna i högsta hugg haha ;)
Dagens planer var först att åka till simhallen men Malins storasyster ringde henne på morgonen och frågade om vi ville hänga med till Timmernabben för lite sol och bad och det var vi ju självklart med på hehe. Det måste varit minst 30 grader ute för jag lökade sönder hahaha ! Var iaf jättekul fat vattnet var skitkallt...
Efter det så åkte jag hem till mami som öppnade lite paket och sen gick vi ut och åt på Zorbas. Det var skitgott. När vi kom hem blev det Hells Kitchen och tårta, myyyyyyyys :D
Nu tänkte jag faktiskt vara tråkig och gå och lägga mig (!) Är jättetrött så det är väl lika bra ? Kanske tar en snabbis in på facebook men sen blir det sängen det kan jag lova hehe.
Ha en supermysig kväll allihopa, Godnatt ♥

18/7-11

Idag har jag varit i stan med söta Malin ! Köpte en kofta, tights, bikini och en present till mami. Allt detta gick på ungeför 500 så det var ju ganska billigt iaf.
Sen gick vi och åt på donken såklart ;) Nu sitter jag och bloggar hos Ricki. Jag och Malin orkade inte åka hem till mej så vi åkte hit ist hehe. Har inte så mycket ,mer att skriva men här får ni en bild på mej och Malin i provrummet på H&M idag :
och här är en bild på ricki :

17/7-11 kl : 22.37.13

Bilden är sjukt gammal men det är ungefär såhär jag känner mig just nu...

Egopics...

Pistol mohaha ;)

I'm home

Gud vad kul jag har haft !! Vet inte hur mycket jag har skrattat, skrikigt, sovit haha ? Jag har nog åkt allt som kan tänkas vara läskigt... Det är tur att jag inte är en fegis och inte gör nånting. Just nu är jag ganska trött så jag fortsätter inlägget imorgon ;) Godnatt/Godmorgon ♥

Packar...

Ja ni hörde rätt, jag packar en liten väska som ska få följa med på en spontanresa till Danmark ! Vi åker imorgonbitti kl. 07.00 om jag har fattat det rätt. Meningen med resan blir att åka till Tivloli på onsdag och sen övernatta på nåt hotel. Sen blir Backen hela torsdagen ! Kommer bli skitkul !! Tyvärr så missar jag lasergame men tror endå att det här blir liiite roligare hehe. Jag är liksom besatt av bergochdal-banor och allt annat sånt kul ;)
Jag var ju i Danmak förra sommaren också när jag åkte med Filippa till Skåne. Då åkte vi ju till Backen en dag oxå och det var verkligen sjuuuukt roligt :D Känner på mej att Tivoli kommer att bli minst lika kul...
Snart ska jag iaf gå och lägga mej, däckade vid 8 imorse och gick upp vid 11. Känns ju lite sådär hehe. Ska bli skönt att få sova i mer än 3 timmar -.-
Nu ska jag slänga ner resen av grejerna i väskan och sen gå och borsta tänderna, ha en bra kväll puss ! ♥

TRÖÖÖÖÖÖTT !!

Nu har jag varit vaken typ hela natten hahahahah ! Har varit i gäststugan med Ludde och Zache ;) Vet inte riktigt hur jag fördrev tiden men kul var det iaf. Nu ska jag vila lite men jag bloggar när jag kommer hem senare idag.
Saknar dej gumman ! ♥

Dagens outfit

Jag vet att det är världes sämsta bilder men jag hittar inte laddaren till kameran så ni får nöja er med dom här tills vidare...



10/7-11

Idag så vaknade jag med Malin bredvid mej, hon sov över hos mej igår hehe. Då ringde hennes mamma och frågade om vi ville följa med till Öland och bada oså. Det var vi ju självklart sugna på så då åkte vi till Talludden vid Mölltorp vid 12 tiden. Så vi låg där och chillade i några timmar. Det var skitskönt i vattnet typ 23 grader ! Sen blåste det lite också så det blev skitroliga vågor :D Måste göras om såklart.
Sen när jag kom hem la jag mej vid poolen och solade i en kvart till innan jag gick in och åt lite glass haha. Åt direkt ur paketet såklart ;)
Resten av kvällen har spenderats i min säng, framför datan. Satt alldeles nyss och kollade på I Taket Lyser Stjärnorna, gissa tre gånger om jag började gråta ? Den är så jäkla sorglig vafan !
Imorgon ska jag till Öland med syrran, då ska vi till farmor och farfars sommarstuga och träffa våran kusin och hans kompis. Kommer nog bli rätt kul. Vi kommer nog sova där några nätter också så det blir ju ingen bra uppdatering dom närmsta dagarna :(
På onsdag ska jag  iaf spela lasergame med Malin, Ricki, Nika, Giga och Moseib. Kommer bli skitkul ! Så jag måste ju vara hemma tills dess ;)
Bjuder på den här haha ;)

Just nu : Pretty Little Liars


Present

Lasse och hans dotter linn har precis kommit och jag har fått en födelsedagspresent ! Det blev en trådlös datamus :D
Idag har jag varit med malin (som är så sjukt stolt över att hon kom prick 12.00 haha) och varit ute i solen hela dan. Förutom när vi gick in och bakade muffins förstås ;) Dom blev skitgoda ! Jag kan defenitivt rekomendera er att göra chokladmuffins med färska jordgubbar i och chokladtopping på. Det var dom godaste muffinsen jag har ätit !!
När vi hade bakat kom Ricki och gjorde oss sällskap. Då var vi nere vid poolen ett tag ttill och sen gick vi upp och kollade på film : Kenny Starfighter haha. Riktigt rolig film faktiskt ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på Rise Against och bloggar lite. Ska nog snart gå och va social eller sätta på en film, vad tycker ni ?

Hemma

Som vanligt har det varit superkul borta på Getterö ! Var skitmysigt i tältet (som tyvärr var lite sönder hehe), fick lite ont i nacken men annars ingen fara. Jag hade ju inget underlag heller men gräset måste ha varit supermjukt eller nåt för det var riktigt skönt haha ? Och sen var det ju lite myror som bet oss men dom brydde vi oss inte så mycket om ;)
Efter natten känner jag mej ju riktigt ofräsh men har tagit en dush och sådär men det blir väl bättre imon antar jag. Då har jag planer på att åka till ekö med Malin om vädret tillåter. Det var ju sjukt varmt idag så det borde ju inte va nåt problem ;)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara chilla. Ha en skön kväll ♥
2 skiiiiiitsöta bilder på mej just nu !

Getterö !

Nu ska jag packa ner det sista och sen drar jag till Getterö och sover där med Malin, Ricki och Nika ! Här kommer en bild på lilla mej med en skitdålig webcam ;)

5/7-11

Dagen har varit superkul !! Vi var i simhallen i typ 5 timmar haha ;) Sen så tog jag, malin och ricki bussen till mona lisa och åt lite där. Efter det kom nika och mötte upp oss och då åkte vi till gården där resten av kvällen har spenderats.
Jag borde få rikligt med träningsverk imorgon också för hela dan har ju easytonen varit på fötterna...
Morgondagens planer är iallafall getterö med malin, ricki och nika och det kommer bli skitkul ! Vi ska sova över där också så vi har varit på ica och handlat mat haha ;)
Nu ska jag äta lite tårta från igår men jag bloggar mer sen.
Här är dagens outfit också :

Yeeeeees !

Jag fick en ny dator !!!!! Shit vad glad jag är ! Håller ju självklart på att inviga den precis just nu hehehe ;)
Morgondagens planer består av att åka till simhallen med malin, louise, julia, fanny, ricki, mohammad och massa andra människor för det är gratis mohahaha. Fan vad trashig jag lät nu men skitsamma ;)
Tårtan var iaf skitgod kan jag berätta, jag gick nog upp ungefär 10 kilo idag heheheh. Blir ju lite jobbigt och sätta på sej bikini imon...
Nu ska jag fortsätta fixa med datan oså men jag bloggar mer imon. Puuuussss på er 

Nydushad

Nu har jag precis tagit en lång varm dush efter badet i poolen. Vart inte så mycket simmande utan jag skojade mest rund med simfötterna mohahaha ;) Nu har jag även använt min nya dushkräm, shampo, balsam och brunettshampo ! Hoppas att håret blev lite brunare för folk kallar mej blond haha.
Till lunch/middag blir det grillat, muuumms. Jag sa det igår va ? Men det ska bli så himla gott ! Sen blir det ju tårta och massa presenter så dagen kommer bli riktigt härlig trots skitvädret. Jag kollade smhi igår och då stog det att det va risk för åska :O Fast åska är iförsej ganska mysigt men jag ville endå ha sol ju...
Ikväll kommer jag nog ta kort på mina nya saker men lägger nog upp det imon ist för ikväll ska vi kolla Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Ingen i min familj har sett den utom jag som kollade på den igår hehe. Vi var lite efter med den här filmen om man säger så ;) Jag menar vi kollade liksom på premiären på filmen innan...
Nu ska jag gå omkring i mina easytone och träna min rumpa lite, Pusshej

4/7-11 !!!

Nu är jag 14 wiiihooo !! har fått bland annat ett par reebook easytone som sitter på mina fötter just nu :D sen har jag ju fått en maffig jordgubbstårta också med handplockade jordgubbar från fältet hehe ;)
Nu ska emma och jag ner till poolen och simträna men jag lovar att blogga senare idag, men puuuuusss på er 

Today i don't feel like doing anything

Asså det enda jag har gjort idag är att sitta vid datan typ haha ? Ganska tråkigt egentligen men skitsamma, malin är ju hemma nu så vi har redan planerat in tisdagen och onsdagen ;) Då ska vi sova på getterö igen ! herregud hur ska de gå egentligen haha... Morgondagen spenderas med familjen, farmor och farfar och kanske min faster. Kommer nog bli rätt chill. På kvällen ska vi grilla iaf, det är det enda jag vet hehe ;) Tänk hur mycket jag har förändrats om ni kollar tillbaks i arkivet, jag var en riktig mini-fjortis i mitt blonda hår, foundation på sommaren och rosa läppar haha. Skäms ju nästan ;) Tycker jag har mognat ganska mycket sen dess, håller ni inte med ? Och min klädstil har ju förbättrats till 1000 ! tycker jag iaf ;)
Jag för 1 år sen :
Jag nu :

Dagens vill ha :

boots med nitar från nelly.com 199 kr (!!)
jumpsuit från chicy.se 299 kr
feather-extension youtopia.se 149 kr

2 dagar kvar !

Nu är det bara 2 små dagar kvar till jag fyller år :D Har önskat mej en ny dator, ett par easytone och en bikini mm. Förhoppningsvis får jag lite kontanter också hehehe. Just nu så sitter jag och kollar på konståknings-vm från förra året, är skittrött så jag orkar inte lämna soffan ;)
Idag så måste jag städa upp mitt rum som för övrigt ser ut som ett slagfält och sen kanske gå ut och hitta på nåt ? Det är så skönt att vakna på morgonen och känna att man inte har nånting planerat, håller ni inte med :D
Nu ska jag fortsätta kolla, pusshej 

sleeeepyy

Gud vad jag är sliiiiten !! sov över på getterö i förrgår i vindskydden så nu har jag skitont i ryggen, håret är katastrof efter saltvattnet, har kvar mascaran från igår. Mycket ofräshare än så kan det väl inte bli ?
Nåja kul va det iaf, träffade några nya kompisar oså :) Fast det har hänt lite dåligt också :(
Idag har jag bestämt mej för att ha en riktigt slappardag haha, ska bara chilla och sova typ heheheheh. Just nu sitter jag och syrran och kollar på Wild Child, hon va sugen på att kolla på nån rolig tjejfilm. Om jag fick välja hade jag satt på Ice Age såklart ! Fan vad jag älskar dom filmerna ;)
Vet att det inte har varit så bra uppdatering på sistone men det är sommarlov för fan !! Nu får man faktiskt lägga ifrån sej datan och gå ut i solen ju (tyvärr så lyser solen inte idag men endå).
nåja pusss sålänge 

RSS 2.0