31/3-11

Hellu !
Fick låna amandas data till lite bloggning just nu ;) det blev ju inte så mycket bloggning igår men efter capri åkte vi hem till amanda och sen så stannade jag och johanna kvar över natten :D vi har haft skitkul ! fast nu har johanna åkt hem och amanda lagar pannkakor så jag bestämmde mej för att göra ett litet inlägg.
Hur som helst var det askul igår, jag kom till gården runt 6 tror jag men då var bara ali, jihanna och bechir där men vi satt och pratade en stund till typ kvart över 7 och sedan gick vi till capri. Vi fick vänta en stund på amanda ochgiga och då så kollade vi menyn och ali beställde tonfisk-pizza ?! han sa att det var gott men sen när han tog en tugga spydde han typ haha ! och självklart tog han ju en stor pizza också så bechir va tvungen att äta lite hehe. Själv tog jag en kebab tallrik och delade med amanda medans johanna inte åt nånting som vanligt :(
Nu sitter jag iallafall här och väntar på att pannkakorna ska bli klara och sen blir det gården vid 4 typ ! får se vilka som kommer men det blir säkert kul :)
Hoppas alla får en bra dag♥
 

hahaha fan vad söt bild på mej och sandra :D

30/3-11

Jaha, då var mars snart slut. Tiden går ju så himla fort nu om man jämför för typ 3 år sedan, helt sjukt ! Men iallafall så var det sista skoldan för den här veckan idag för vi har studiedagar imon och på fredag och de ska ju självklart firas med vännerna. Först blir det gården vid 5 typ och sedan capri vid halv 8 för giga har träning till 7 så vi ska vänta på honom. Dom som ska med är : sandra, johanna, amanda, ali, giga och sen blir det säkert några mer killar ;) Kommer nog bli roligt !
Snart ska jag gå och äta lite tacos och sen ska jag läsa lite tror jag, och byta om ska jag ju också göra. Kan ju inte ha samma kläder på gården sen haha ;)
Puss och kram 

I'm back

Efter en liten paus igår, catharina och kjell kom över för att fira min syster som fyllde år i söndags. Fick ju också lite presenter hehe ;) fick en tröja, choklad, påslakan och kudde med zebramönster, ett block och 50 kr hahaha !
Sen idag har jag börjat droga ett nytt spel i mobilen, speedx ! nån mer som har spelat det ? Det är typ det enda jag kommer ihåg sen idag, jag skojar inte för jag har verkligen minne som en guldfisk om inte värre :(
Just nu sitter jag iallafall och kollar på NCIS, jag älskar faktiskt att kolla på sånna där criminal serier typ CSI miami och sånt. Fast jag är typ den enda hehe...
mitt drogspel x)

Kommer inte på nåt att skriva...


Red Clutch


Sista träningen...

Idag var det den sista isträningen för den här säsongen. Har ju vart skadad så har inte hunnit med hälften av allt jag ville göra :( det suger ju ! Men klarade lutz-lutz så är ganska nöjd ;) Just nu sitter jag och kollar på film i en rosa mysdress, trevligt trevligt hehe ;) vad ska ni hitta på idag då ? Själv ska jag fortsätta slappa ett ag till och sen får jag se vad jag hittar på. Kommer inte på nåt mer att skriva nu haha !
men puss och kram sålänge ♥

26/3-11

Hejsan ! Ledsen att jag inte uppdaterade mer igår men jag hade ju träning och sen åkte jag till gården med malin, sandra och amanda :) men berättar mer om det sen.
På träningen gjorde vi sånna där tråkiga saker som typ chasé med vändningar och olika bromsningar för när vi har upvisningar måste man ju kunna bromsa coolt ;) sen skulle vi göra volley (tror det stavas så) och då vred jag typ till mej lite så jag fick ont i ryggen IGEN ! Då gick jag och satte mej i båset en stund och då märkte jag att jag hade ont när jag gick :( så fick åka hem typ en halvtimme innan träningen slutade. Fast när jag kom hem så började mamma göra våfflor för det var ju våffeldagen igår, supergoda ! Och då fick jag ju energi att åka till gården i några timmar, vi kollade på avatar. Jag hade inte sett den innan men den var faktiskt riktigt bra :)
Snart ska jag och mami in till stan och handla present till emma och sen ska jag va med sandra, amanda och kanske johanna :)
Ha en bra dag allihopa ♥

25/3-11

oj vad tiden går, dgagrna bara flyger förbi ju ! :)
Hejsan alla morgonpigga bloggläsare, har ni sovit gott ? Själv har jag sovit som en stock så nu är jag på gott humör !
Försökte ta en outfit-bild förut men emma har med sej mitt minneskort till åre och jag hittar inget annat så jag får försöka ta en med mobilen sen eller nåt :P Har iallafall på mej en svart halsduk, svart kofta, USA linne från bikbok, svarta jeans och mina snygga klackar med nitar and i'm ready for school ! låter ganska färglöst kan jag hålla med om hahha.
Snart ska mamma skjutsa mej till skolan och det är ju fredag idag ! fast mitt humör kommer gå ner en bit på engelskan för vi ska hålla ett "two minutes talk" och jag har inte förberett någonting ! kommer nog prata om konståkning så vi får se hur det går men håll tummarna (Y) Sen har vi dubbelpass i franska också, härligt -.-
Men efter skolan är det den näst sista träningen för den här säsongen :( fast kommer inte bli fet för pappa ska fixa ett gymkort till mej på actic/nautilus ! så kommer bli extremt vältränad till sommarn hahaha :D
Nu sticker jag till skolan, puss och kram ♥

24/3-11

Idag är det torsdag, jobbigaste dan på hela veckan för vi har både engelska och NO. Fast NOn var ganska rolig idag för först had det vi en labb, bara vi tjejer och sen fick vi ha bästa vikarien Helen ! hon sa att man fick spela på mobilerna bara man lyssnade och räckte upp handen haha x) Sen fick vi sluta en kvart tidigare ! jätteskönt :) Och sedan var det ju träning, nästnäst sista :( gick ganska bra, min tränare sa att min flip va perfekt så är rätt nöjd fast nu är jag helt slutkörd, verkligen jättetrött så jag ska nog sova snart haha.
ååh min härliga säng haha !

23/3-11

Hellu !
Måste bara säga att jag har haft jättekul idag, köpte lite saker också självklart ;) Först så gick vi till baronen och kollade lite, köpte ett par skinnshorts på New Yorker ! sen gick vi vidare till kvasten och på Bikbok blev det en t-shirt. Är jättenöjd ! Innan vi åkte hem tog vi en tur till Stadium och provade dom där easytone skorna, asså gud vad sköna dom var. Vill ha nu ! fast tyvärr är dom över min prisklass med kostnaden 1099 kr... Sen på vägen hem så tog vi en dragspelsbuss och skrattade som galningar så fort bussen svängde x) vilka barnungar vi är, det kändes som hela bussen hörde vad vi sa hehe. Efter stan åkte vi hem till mej en stund då vi satt vid datan och kollade i skolkatalogen efter ........ ! haha asroligt :D
Tack för en rolig dag malin ♥

80-tal ?

Kolla dom här söta men färgglada jackorna ! ingenting jag skulle sätta på mej men endå lite roliga :) Fast vem skulle inte vilja ha den rosa skinnjackan i garderoben ;)

22/3-11

Nu är jag hemma ! Skolan blev ju ganska kort för elevensval var inställt tack och lov, hade nog inte orkat det. Så då kom pappa och hämtade mej och emma och sen fick sandra åka med också :) Sen fick emma köra bilen hem från sandra... det gick bra faktiskt :P Fast nu är emma på väg till åre med KU och konfirmanderna. Ska bli skönt att slippa henne en vecka hehe, och sen så är musikläraren med dom i åre så musiken är inställd på måndag ! härligt ! Sen imon ska jag till stan med malin, vi slutar vid 10 över 2 så vi hinner va i stan en stund och shoppa loss haha :D Och sen måste jag köpa present till emma också som fyller år snart, herregud vad mycket jag har och göra x)
Bilder från volleyboll-dagen kommer nog imon eller nåt för mona ska skicka dom till mej och pappa har fortfarande inte fixat filmen till datan från avslutningen igår så vi får se när (om) jag lägger upp den.
........

Skolan

Just nu har jag smugitmej in i datasalen för att "skriva på en uppgift" men det får bli facebook och bloggen istället hehe ;) orkar inte med resten av klassen just nu alla e så jobbiga :(
Men iallafall gick volleybollen sådär... i vår första match gjorde vi 2 poäng x) men vi vann vår sista match mot 7a ! fast dom va asdåliga så dom förlorade alla sina matcher -.- jag måste erkänna att vi sög.... och sen har jag fått ett brännmärke på handen sen plattången imorse, oupsss ;)
Får se om jag tränar idag för jag har liksom färg i hela håret blått, grönt, svart och lite oranget tror jag, sen har jag text på armarna också :)

Nu ska jag gå på rast och sen elevensval ! pusshej ♥

Avslutning

Jaha idag var det konståkningsavslutning, åkte två program : häxprogram och indiskt program !
Det var jättekul och gick hyfsat bra faktiskt för jag kände mej inte särskilt nervös men jag failade liiiite grann... skulle göra en bakåt ligg men tappade balansen x) Men nu sitter jag här iallafall med typ ett ton svart ögonskugga med datan i knät och kollar på navy cis hehe, vilken liv va ?
Nä men det är faktiskt ganska bra men jag har satt top model på inspelning så det blir ju finalen eferåt :D vet redan vem som vinner men endå ;)
snart ska jag gå och packa inför volleyboll-dagen (mollyboll XD) imon, vad jag ska packa är top secret men ni får se efteråt. Kan bara säga att vi kommer se grymma ut !! Mycket färger.....
Nu ska jag gå men vi syns/hörs imon 

Lookbok : magtröja

asså jag blev så varm och glad av solen att jag var tvungen att sätta på mej en sommaroutfit !
tröjan är ju ny från h&m och shortsen är egentligen ett par gamla avklippta jeans från nåt ställe x) Sen orkade jag inte sminka mej så detta är jag som osminkad...

Nytt Collage


20/3-11

Asså gud vad fint väder det är idag ! blir verkligen på gott humör :)
Idag så har jag och min syster vart ute och sprungit en runda, va så skönt väder ute så det fick bli tights och tisha. Sen har vi hjälpt pappa och bära garderober till vinden -.- vilket va mindre roligt. Just nu sitter jag och syrran och kollar på disney channel, zack och codys ljuva havsliv hehe ;) sjukt roligt !
Snart ska vi bära lite mer garderober och sen ska jag välja kläder till avslutningen imon, ska ju va en häxa i ett program :D Ska be mamma eller pappa filma så får ni se hur det gick !
men nu måste jag gå, vi ses sen :*

Bon Jour !


Shoppat

H&M 299 :-
H&M 99:-
örhängen från H&M 49 :- halsband från bikbok 79 :-
bikbok 129 :- + mina tår (Y) gulligt ;)

Hejsan !

Nu är jag hemma från stan och sitter och kollar på vampire diaries i repris :) Handlade ett par byxor, en t-shirt, ett halsband och lite örhängen ! sen så bjöd min kära syster mej på en grå baströja från bikbok. Är jättenöjd !
Visar allting strax.
vad har ni gjort idag då, bara legat och slappat eller (amanda) hehe ;)
men nu ska jag gå och ta kort på kläderna så bloggar jag snart igen.

19/3-11

Längesen nu men har tränat och så :)
fan vad jag är trött sen igår ! Va ju på sandra självklart och det hände ju lite saker men roligast va nog när jag dansade med en kille som dansar sjuuuukt bra ! och han lärde mej lite coola moves haha :D asså gud va kul det va !
sen dansade jag med malin resten av kvällen och några killar också hehe ;) Amanda och johanna var ju för tråkiga, dom bara stog ute och pratade hela kvällen :O vad e det liksom ? :P
men iallafall så ska jag nog ta en runda på stan idag, har ju fått månadspengen så har 1000 kr att shoppa för ! i'm a happy girl :)
Ska försöka blogga mer från och med nu för jag har fått lite klagomål hehe -.- så jag får väl blogga igen lite senare.
nu kommer en bild i repris :

Gäster :)

Helluuu !
sorry för dålig uppdatering igår men va sjukt trött efter träningen så det blev ingenting ;)
idag har vi iallafall gäster : farmor, farfar, faster maria och farbror anders ! Pappa fyller ju 50 idag så det har kommit ner släkt från stockholm.
Men nu ska jag inte skriva mer för jag är lite upptagen ;)
Här är ett collage jag gjorde i måndags :

14/3-11

Ledsen att jag inte bloggade mer igår men orkade inte ;)
Idag var det skola och det var ju inte kul men inte tråkigt heller om ni förstår vad jag menar hehe. På morgonen skulle vi ju åka till simhallen och så tar vi bussen in och kommer på att vi inte har nån lärare med oss haha -.- så vi får vänta i typ en kvart och under den tiden så kommer självklart philip persons klass in, ni vet han från getterö och jag bara shiiiit haha ! sen så kom vår lärare så vi gick in och började simma och så helt plötsligt kommer philips klass in och börjar simma bredvid oss -.- jättekul när man känner sej fet som en ko i sin bikini ;)
men simmningen gick bra iallafall så jag är ganska nöjd.
Sen efter skolan stod jag och kalle och väntade på skjuts hem, så kom det en örn/hök flygande förbi och jag bara "kolla ett hörn" hahahahha :D fail !
men sen efter det åkte jag in till stan för att köpa present till min pappa som blir 50 år på onsdag ! så grattis i förskott ;)
Men kunde ju inte åka hem från stan utan nåt till mej själv också hehe, köpte ett randigt linne från H&M.
just nu kollar jag på 2 1/2 men och sen blir det top model :)
Hoppas alla får en toppenkväll ♥

Hellu !

Nu är jag hemma från träningen, eller det va jag för typ en timme sen också men endå ;)
träningen gick ganska bra fast jag hoppade inga dubbelhopp idag för jag hade ont i ryggen men vi gjorde klart vårat avslutningsprogram, då ska vi åka till bombay dreams ! kommer bli asgrymt haha :D sen ska emma, jag och tilde göra ett eget uppvisningsprogram då vi ska vara häxor, ni vet påskkärringar fast mycket tuffare ;)
just nu sitter jag och kollar på plain jane men sedan blir det träning på wii fit ! måste komma i bra form in för simhallen...
men nu ska jag gå och träna lite ! blir nog nåt mer inlägg idag så kolla gärna in en gång till idag :)

Hemma

asså gud jag dööööör ! har haft världens jobbigaste dag idag, först så va det träning i 45 minuter sen hade vi träningstävling då vi skulle köra igenom våra program som det vore tävling och eftersom vi precis hade tränat innan va det ganska jobbigt. Sedan direkt efter så hade vi träning i typ 1 timme till som också var skitjobbig ! sen gick emma och jag till mc donald's typ helt svettiga så kände mej ju ganska ofräsh hehe ;) sen blev det att träna i en timme till och mina muskler va alldeles slappa så det gjorde ju inte saken bättre -.-
nu har jag precis duschat och ska gå och tvätta håret nu, sen blir det melodifestivalen och sedan ska jag sova för det är ju en härlig träning vid 8 på morgonen imon ! :O får se om jag orkar eller om jag tar sovmorgon :)
me right now ;)

Collage :)


Sådär !

Ny header fixad, vad tycker ni ?
själv är jag ganska nöjd faktiskt ! Gjorde den på en hemsida som heter polyvore.com :)
Klicka HÄR för att komma dit :P

Sjuk :(

Fick gå hem från skolan idag, mår inte bra alls. Så nu sitter ja här hemma med datan utan nåt att göra hehe ;)
ganska skönt men endå tråkigt. Men det är väl bättre att va hemma idag så jag kan träna imon ! Behöver verkligen det, har känt mej svullen dom senaste dagarna :( Sen ska vi till simhallen på måndag så det är man ju inte helt nöjd med...
Just nu kollar jag på hells kitchen och han ramsley skäller ut typ alla, fattar inte hur han orkar :O måste va jättejobbigt men alla är ju så tröga ;) vissa kan ju inte ens laga pasta (kan till och med jag ! stolt...) haha !
Jag får se vad jag hittar på sen men det lutar åt lite wii fit en stund och sen en film eller nåt :)
Låter väl supermysigt ! Då får det nog bli min favoritfilm Inception. Visste ni förresten att den är nominerad till årets bästa film på oscaralan ? hoppas den vinner !
Har inte tagit nån outfitbild men kan försöka förklara : ett par svarta jeans med en instoppad blommig tröja, ett brunt skärp, svart skinnjacka och vita converse :D låter inte så snyggt men det är det !
men nu ska jag kolla vidare och se vem som åker ut :)


That's That

8/3-11

Har ingenting att skriva idag tyvärr så det får bli en rolig bild istället :)
Erkänn man blir godissugen haha !

Djurringar !


7/3-11

Hejsan alla !
idag var det ju skola och det va så jävla tråkigt :( min ena bästis säger att jag är död för henne och jag blir slagen i huvudet av en störd kille i min klass :@ han slog rakt på örat så jag tappade balansen i nån sekund, skitläskigt :'(
sen fick jag gå runt med en ispåse i pannan i typ 2 timmar också för amanda och jag hade varit hemma hos henne och ätit lite lunch (oboymackor och sandwitchglass haha) så hon skjutsade mej på hennes cykel. Helt plötsligt sägen hon att hennes skosnöre har fastnat i trampan så jag går av och försöker fixa de, då välter cykeln så jag får ett styre rakt i pannan ! fatta att det va pinsamt att gå till skolsystern och säa att man har fått en cykel i huvudet hehe ;) sen när jag kom till kapprummet fick man ju lite konstiga blickar...
oups....

6/3-11

Hellu !
idag har emma och jag varit ute och tagit lite bilder och ja varnar alla och gå ut idag med shorts och en astunn blus haha, det var svinkallt ! asså ja tror jag dog lite ;)
men fick några bra bilder så det var värt det antar jag... Bilderna lägger jag upp snart när emma har skickat bilderna till min data.
Jaha imon blir det skola igen också. Är verkligen inte sugen på det alls, vill bara sova ! Störande ilandsproblem va ?
men jag antar att jag inte är den enda som är trött på skolan hehe så nu ska jag sluta klaga på det jag menar jag har ju inget val (om jag inte råkar bli "sjuk" förstås hehe).
Nåja här kommer en bild i repris !

Outfit

Nu ska jag snart dra hem till oscar och sen till bion ! såhär ser min outfit ut idag :)
haha ser typ asfet ut på den här bilden ;)

Säng + Garderob ! :D

Sådär ! nu har jag lyckats ta lite bilder på mitt rum, vad tycker ni ?
Bloggdatan haha ;)
Härligt va ? :D

Är nån sugen på sushi haha ?


4/3-11

Helllluu !
ledsen att det inte har blivit så mycket bloggning dom senaste dagarna men har varit så trött. Brukar men inte bli piggare efter en hel veckas vila ? störande...
men kan berätta att jag har haft en riktig skitvecka. Ryggen har blivit värre, failade mitt engelska-prov, stört mej på allt och alla ! kan det bli värre ?
men jag har haft kul också, tex imon ska jag på bio med sandra, oscar och viktor ! vi ska kolla på min låtsas fru :D så det blir nog roligt !
sen har jag fått en ny garderob :) den är typ mellanbrun och det är typ massa hyllor och sen så kan man hänga saker också hehe. Sen har jag ju fått en ny säng också  ! men får lägga upp bilder imon eller nåt :)

RSS 2.0