Gymmet

Nu har jag vart och gymmat med mami, började med löpbandet i 10 minuter sen tog jag lite maskiner. Efter det gick jag in i det stora rummet och körde sittups, armhävningar och lite konståkningssaker ;) Börjar verkligen sakna skriskorna :(
Just nu sitter jag och kollar på So You Think You Can Dance ! missar ju alltid på tisdagar så det blir att kolla reprisen på söndagen ist hehe.
Idag ska jag nog va med montasar om jag orkar, blev rätt trött av träningen hahaha men får se efter maten. Det blir pasta carbonara om nån undrar ;)
Imon ska jag till ekö med malin, ricki och nika tror jag. Får se om det blir några fler men det blir nog mysigt iaf. Vi tänkte ta med lite mat och grilla oså :D
Pusspuss sålänge 

Hemma !

Ja nu undrar ni kanske var jag har varit någonstans utan chans till uppdatering. Men jag har iaf varit med malin och hennes släkt på öland ! vi var i löttorp som ligger en bit utanför böda :D det var rätt så mysigt faktiskt. Vi var med hennes två kusiner David och Dinad typ hela tiden ;)
Orkar inte skriva en hel dialog om vad vi gjorde men idag åkte vi ut en stund med båten om ni ville veta hehe.
Just nu sitter jag och doppar jordgubbar i socker och kollar på michael jacksons film this is it ! det var ju exakt 2 år sen han dog ! fast när man ser filmen känns det verkligen inte så :/
Nu ska jag fortsätta kolla, kommer inte skriva mer ikv så jag får väl säga godnatt.
Puuuuuss 

Nya inköp

Idag har jag varit på stan med söta malin ! Vi åkte in vid ungefär 1 och mötte upp rricki, nika och said för lite lunch på Peking. Vi satt där i typ 2 timmar ;O Det var askul !
Sen var dom tvungna att åka rnt 4 men vi stannade kvar och köpte lite saker såklart ;) Köpte ett par nya vita converse i storkek 35 (!) fattar inte att dom passar, mina fötter har typ krymt 2 storlekar på 1 år...
Sen så mötte vi upp min mamma så jag kunde få lite mer saker. Fick en randig kort klänning, en vit t-shirt och en svart spets-poncho typ (vet inte vad man kallar det haha?) från gina.
Köpte också ett svart linne med tryck från monki. Visar det nån annan dag för nu ska jag sova.

Godnatt

Dessies låt ?

Ja vad tycker ni om hennes låt watcha got ? själv tycker jag den är ganska bra. Det finns ju självklart många liknande men den är nog den bästa blogglåten om man säger så ;)
Har lyssnat på remixen också men den var lite seg, ingen bas och så men gillar orginalet bäst. Kan nog tänka mej att lyssna på den ett tag till.
Dessie skriver ju att man måste köpa låten men den går att ladda ner i bra kvalite i mobilen helt gratis hehe, bad girl or what ;)
Men jag tycker iaf att alla ska lyssna på den minst 1 gång.

Getterö !!

Årets första getterö-resa avklarad ! Det var skitkul :D Malin och jag var där med ricki, nika, jafar, emma och emma svensson.
Bussen dit var riktigt seg för alla var trötta och så men sen på båten piggnade alla till hehe. När vi kom dit så la vi våra saker i ett vindskydd och sen gick vi till en roddbåt ;) På vägen tillbaka så råkade nika ta sönder ena åran hahaha ! fritidsledarna var ju inte glada...
Sedan åkte vi ju självklart ringen, har ju inte trillat av än så är lite stolt hehe. Efter det fixade vi lite lunch.
När vi hade ätit låg vi och chillade i vindskyddet resten av tiden typ ;)
Imon ska jag kanske till getterö med malin och några andra. Skriver nog mer imorgon.
Godnatt 

Hemma hos bic

Medans malin och bic ligger och myser i sängen så passar jag på att blogga en stund :) Malin och jag åkte ju inlines hit så jag fick ju lite motion iaf...
Just nu "kollar" vi på nån film (fast ingen kollar egentligen), vet inte ens vad den handlar om hehe.
Sen ska vi kanske till modehuset en stund när bic ska träna, ska fråga om jag får låna pengar för jag är ju liiiite shoppingberoende.
Nu orkar jag inte skriva mer men bloggar när jag orkar nästa gång ;)
Puuuussssss ♥

Malin is back !

Snart kommer malin hit från trekanten ! Vi ska ju självklart åka inlines hehe ;) Och hon ska sova över här inatt för imon ska vi till getterö. Kommer ni ihåg det 3 mil långa inlägget jag gjorde om förra gången jag va där heheheh, fattar inte hur jag orkade skriva allt ;)
Idag ska vi iallafall köpa mat tills imon och sånt och packa ner badkläder och sånt. Så jag kommer nog inte hinna blogga mer varken idag eller imon men här  kommer iallafall en bild på mej och malin ♥
fullt oserriösa såklart ;)

Just nu : SYTYCD


Can't fall asleep

Okej rubriken stämmer väl inte helt för jag gick och la mej och sov vid kvart över 4 till halv 10 hehe ;) var ju så sjukt trött. Men nu är jag inte trött någonstans så det blir väl att sitta uppe hela natten utan nåt att göra...
Någon mer som är vaken just nu som vill göra mej sällskap höhöhö.
Det mesta av kvällen har spenderats i köket med en macka, bubbelvatten och en bra bok. Har suttit och läst i typ 1 timme nu tror jag ? Boken heter Min Typ Brorsa, riktigt bra faktiskt.
Nä men nu ska jag fortsätta lyssa på min favoritlåt Paperweight med Schuyler Fisk och Joshua Radin, den är så himla fin. Rekomenderas verkligen ! Tyvärr finns den inte på spotify men den finns nog på youtube.
Imon ska jag fortsätta lata mej lite till, måste vila upp mej efter månader av tidiga morgonar och sena skoldagar. Kanske ska jag sätta på mej inlinesen en stund ? På måndag ska jag nog vara med malin iaf. Blir nog inlines då med hehe ;) vi är typ besatta av det, jag saknar ju att åka skridskor men det här är ju ganska likt ?
Får se om jag bloggar mer inatt annars imorgon bitti.
Hejsvejs 

Inlines !

Sötisar på inlines ! ♥
Malin har på sej mina skinshorts från new yorker och min tröja från bikbok
Jag har syrrans munkjacka, nytt linne och nya shorts från H&M

No shoes is the shit

Efter skolavslutningen (som förövrigt gick helt okej) så följde melin med mej hem, sen gick vi ut och åkte inlines till gården. Jag måste erkänna att jag är riktigt grym hehe ;)
Malin åkte hem vid typ 10 medans jag stannade kvar på gården till 11 sen åkte jag hem till oscar för att tälta (igen !) med alexander, andreas, oscar, johanna, sandra och giga. Var rätt kul i början men när klockan närmade sej 4 blev det riktigt segt -.- Det var roligare förra helgen om man säger så.
Idag så kom sandra och johanna och väckte alla vid 9 ! var ju skittrött för jag hade typ bara sovit 3 timmar. Sen vid typ halv 11 gick vi till ica för att köpa frukost men jag hade inga pengar :/
Nu kommer vi då till meningen med rubriken : Jag hade tagit alex foppatofflor när vi gick till ica för mina var blöta. Men jag orkade inte gå tillbaks till oscar och hämta mina skor utan jag gick barfota hem ist. Var ganska skönt förutom när jag gick på grusvägen -.- Jag var jättehungrig på vägen hem så självklart stannade jag för lite jordgubbar hehe ;)
Just nu sitter jag och kollar på film, det är ju så dåligt väder ute...
Pusshej 

15/6-11

Wow, bara 2 dagar kvar tills jag slutar 7an ! helt sjukt !!
Dom senaste dagarna har vart chill. På måndagen så kollade vi film på engelskan och hade slutprov i matte som gick förvånadsvärt bra :) Efter skolan gick malin och jag hem till bic och kollade på skräckfilm med han och srour, superkul ! Tisdagen var städdag så jag rensade skåpet och sen fick vi pannkakor till lunch :D sen följde bettan med emma hem för dom  skulle fixa sej för 9ornas avslutningsmiddag. Då kollade vi på film (dinotopia hehe) och jag sminkade och fixade bettans hår. Det blev jättebra faktiskt, ska se om emma kan skicka en bild !
Idag var det aktivitetsdag, jag valde sommarpicnik men vi år den inne hihi ^^ men det blev riktigt gott. Särskilt kycklingspetten och min, johannas och sandras hallonglass. Muuuuuuumms. Efter skolan så åkte jag till kyrkan för att öva till skolavslutningen. Ska sjunga en låt med emma svensson och lite på en annan låt också.
Just nu sitter jag och latar mej, kollar på scrubs och snart how i met your mother.
Pusshej 

Tälta haha

Ja ni som läste rubriken förtog nog att jag har tältat inatt ! Jag, jafar, alexander, oscar, sandra, malin och william (torskarn ?) widlund. Fy fan vilken kväll, asså shit det var så sjuuuukt kul :D Kan inte skriva om det så mycket här men endå.
Som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket på sista tiden men det är ju fint väder så man måste ju passa på att sola, bada och gå ut med kompisarna ;) Så här kommer det väl bli resten av sommaren om inte mer men det får ni ta helt enkelt...
Idag ska jag snart tillbaka till oscar för att tälta inatt med alexander, oscar och jafar, det kommer nog bli lika kul som inatt tror jag !
just nu sitter jag och chillar framför high school reunion i oscars tröja haha (sandra slängde min i poolen). Ska nog snart gå och fixa till mej lite och så och sen leta upp tältet vi ska sova i inatt ;)
Puuuuuussshej ♥

Tittar på mitt favoritprogram !


Outfit

Så här såg jag ut idag :
T-shirt från lindex och shorts från bikbok

Solsting -.-

Fy fan vad varmt det är !! måste ju va över 30 grader, iallafall i närheten ;) Nåjja nu drar jag ut och badar !
Pussheej ♥
har på mej min nya bikini från H&M :)

Mallantheboy

Min älskling malin kommer om några minuter ! då ska vi gå ner till jordgubbsfälten och plocka lite jordgubbar hehehe ;)
Gårdagen var väldigt rolig, vattnet var asvarmt och solen sken nästan hela tiden ! kan det bli bättre :) Jag stannade kvar till typ 5-halv 6. Måste nog erkänna att karatematchen på straden var roligast hahahahha. Måste göras om snart.
Ikväll ska jag sova över hos malin i trekanten och sen blir det skola imon. Asså det här lovet har gått så sjukt fort ! Fattar inte hur tiden går så fort nu för tiden ?
Men nu kommer malin så nu kan jag inte skriva mer. Pusshej 

Ekö !

Idag ska jag till ekö med grabbarna och sola lite, får nog ta keps med tanke på min sönderbrända näsa -.- Fast det kommer inte hindra mej från att bada såklart ! När jag var på ekö i fredags var det typ 23 grader i vattnet och 30 grader i solen :D Nu när vi har långledigt också känns det som sommarlovet har börjat... fast det är ju bara typ 2 veckor kvar så jag klarar mej hehe.
Innan jag åker till ekö ska jag fräsha till mej lite och sen gå ner till wirblads och plocka lite jordgubbar att ha med mej, det får bli min lunch och kanske middag ;)
Just nu sitter jag och kollar på miami ink me det ska jag sluta med nu så jag hinner bli klar för jag är sjuuuukt seg på morgonen men vem är inte det igentligen. Speciellt efter att jag gick upp vid halv 6 igår -.-
Nåja puss på er 

4/6-11

Wow är det redan juni !? Coolt ;) haha nä men den här terminen har gått så jäkla snabbt, tiden bara flyger ju iväg !
Längesen jag bloggade nu men vill ju inte sitta inne och blogga nu när det har varit så fint väder ? Bloggar ju nu men det är för att jag har bränt mej idag :( har bränt mej på näsan, i pannan och på ena armen -.- Annars har jag ju sommarjobbat idag, det har ju vart så soligt och skönt och sådär lagom blåsigt. Helt underbart !
Btw, visste ni att jordgubbarna växer för fullt på jordgubbsfälten. Dom senaste dagarna har jag ätit så mycket att jag har fått ont i magen varje gång. inte bra asså ;) Man säger att "nu ska jag bara ta 1 till" och så slutar det med typ 10 till -.- Nån mer är jag som är beroende...
Nu ska jag kolla lite på tv och kanske en film senare för ikväll blir en riktig hemmakväll ! har inte vart hemma nån dag på hela veckan så det blir riktigt skönt :)
Puusssssss på er 

RSS 2.0