Reggaeton

Helluuu !
Idag var jag på reggaeton (som ni kanske förstog när ni läste rubriken hehe) och det va aaaaskuuul ! Kommer defenitivt att fortsätta på det. Jag kommer nästan inte ha nån fritid men skitsamma ;) Vi började på en dans som jag gissar på att vi ska visa på nån dansuppvisning, det var ganska svårt men med träning blir det nog bra.
Nu sitter jag framför tvn i myskläder pch ska snart plugga SO, ha en bra kväll !
Old picture...

30/8-11

Oj nu var det ett tag sen jag bloggade senast men skolan och träningen oså tar upp all min tid. Och när jag väl är ledig försöker jag åka in till stan och träffa kompisar, jobbigt liv huh ? Haha nä men jag har redan blivit skoltrött och det har bara gått lite mer än 1 vecka liksom. Helgen har varit helt okej, på lördagen så var jag hemma på dan och sen drog jag in till stan och var med Rasmus och Filip i några timmar och hade det mysigt vid hamnen. På söndagen följde jag med syrran till modehuset. Det blev två t-shirtar till lilla mig. Eter det åkte jag in till stan och träffade Filip. Vi satt på mcdonals i typ 3 timmar, liv or what haha ? Igår så åkte jag, Malin, Nah och Johanna in till Dance Academy Latina för att prova på jumpstyle ! Jag har träningsverk nu dagen efter men det var sjukt roligt iaf. Tyvärr ska jag nog inte fortsätta på det för jag har varken tid eller ork att stå och hoppa i en timme när jag är ledig hehe. Imorgon ska vi prova reggaeton också och det kommer jag nog fortsätta på för det är skitkul.
Nu ska jag gå och äta lite mat, Chiao !

26/8-11

Heyyyheyyy ! Sorry för den dåliga uppdateringen men jag är så jäkla trött hela tiden. Asså i tisdags gick jag och la mig vid nio... Jag har knappt varit inne på facebook dom senaste dagarna ! då är det illa haha. Nä men träningarna och skolan har gått ganska bra. Min dubbel schalkow var perfekt i tisdags så det är jag väldigt nöjd över. I onsdags däremot trillade jag på svanskotan så jag har ont fortfarande -.- Igår så åkte jag mitt program för första gången på några månader och det gick ju lite sådär, jag hade glömt bort massa steg så jag var i total förvirring haha. Idag så är det ingen träning tack och lov, har världens träningsverk så jag hade nog endå inte gått. Fredagar är verkligen min favorit-dag för vi slutar vid halv 1 ! hur gööött är inte det ? Så nu sitter jag här och chillar i soffan, riktigt nice. Jag går kanske till gården om jag orkar eller åker till stan, vad tycker ni ? Eller stannar jag bara hemma hehe ;)
Nu ska jag sluta babbla om mitt tråkiga liv och fortsätta kolla på Australias Next Masterchef ! Have a nice day ♥

Ny hårfärg !

Yeyeye jag färgade håret igår, blev en mörkbrun färg nu till hösten. Trodde jag skulle bli svarthårig ett tag när jag hade färgen i haha.
Idag börjar iallafall skolan precis som alla redan vet. Jag börjar inte förens vid 12 men jag och malin tar bussen vid kvart över 11. Min outfit fick bli en vit långärmad tröja instoppad i höga shorts. Till det blir det boots fjäderhalsband och en turkos ring ! Håret lade jag över på ena sidan om nån ville veta hehe.
Nu ska jag gå och fixa det sista innan jag går ner till bussen, Tjingeling !
Psst...den nya headern är på väg !

bajsbajsbajs

Jag är verkligen inte bra på det där med rubriker, jag har suttit här i typ 5 minuter och försökt komma på nåt haha. Idag har jag iallafall inte gjort sådär jättemycket. Skolan börjar ju imon så jag tänkte slappa lite och fixa allt det sista för imorgon. Nu har jag precis varit ute och powerwalkat/styrketränat så jag känner mig jätteduktig ! Snart ska jag gå och dusha och raka benen and all that shit. Har väl inte så mycket mer att skriva nu men jag kanske bloggar sen.
söt liten flicka eller vad säger ni ? hehe

Sjuk

Ja feber var ju inte det jag ville ha 4 dagar innan skolan börjar. Det är ju nu man ska ha kul, inte ligga hemma och sova ! Jag blev så arg igår när jag knappt kunde gå för det gjorde ont i huvudet -.- Tur att det är bättre idag iallafall men jag kan fortfarande inte träna och det är ju typiskt för jag vill ju komma ikapp alla andra i min grupp som har varit på läger.
Aja nu ska jag gå och kolla på tv och krya på mig så mycket som det går. Ha en jättebra dag !

Fest hos mangeee !

Haha närrå men fest med Adeline blev det i förrgår iallafall. Hon fyllde ju hela 14 år ! Hade sjuuuuukt kul, synd att jag däckade vid typ 1-2 hehe. Det blev lite mycket om man säger så...
Igår så åkte jag in till stan med söta Bettina och gick omkring, hade inga pengar så det blev inget nytt i garderoben, buhuu ! Men vi hade skitkul endå såklart. Synd att vi såg ut som skit båda två hahaha. När vi hade varit inne i stanett tag så mötte vi Philip och Rasmus och satt och chillade på donken haha. Sen kom Emil och Sofia och vi va med dom till halv 9 ungefär för då tog emil och jag bussen hem. Idag så har jag träning vid halv 5, första träningen sen i mars så det kommer ju inte gå sådär jättebra... Men kul ska det bli såklart !
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir det nån film ? Kommer bli en slapp dag iaf. Men ni får ha det så bra så får jag se när jag bloggar nästa gång, puss å kram !

Jag vann !


12/8-11

Heyyy, hade alla kalmarbor en trevlig kväll igår ? Det hade jag iallafall ! Jag åkte in till stan runt 6 och mötte upp Azra i typ 10 minuter innan jag gick och träffade Rasmus, Philip, Filip och några till som jag inte kommer ihåg namnen på haha, oups... Sen gick vi till baronen och min -tivolit där. Jag åkte en av attraktionerna fast den kostade 100 kr ! för ett åk som varar i typ 2 minuter är det ganska mycket tycker jag. Men jag kan nog säga att det var värt pengarna, Azra började gråta när vi kom ner på marken igen haha. Hon skrek genom hela åkturen stackarn. Resten av kvällen gick vi typ och hälsade på folk vi kände precis hela tiden, asså det var helt sjukt hur mycket folk det var ! På stortorget kom man knappt fram !
Idag så tänkte jag dra in stan igen men jag måste va på fritidsgården vid 20.00 för att ta emot mitt pris som jag antagligen har vunnit haha. Jag har ju varit med i 10.000 poängsjakten hela sommaren och jag ligger först bland tjejerna (tror jag om inte nån var med igår men jag är ganska säker på att alla var i stan igår haha) fast jag har ingen aning om vad det är för pris men dom sa att det va nåt fint hehehe.
Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model och äta frulle, ha en bra dag !

Stadsfest

Idag ska jag in till stan med Malin vid typ 4 och va där med henne i typ nån timme tror jag och sen ska jag va med Pilip. Det är ju rix fm festival i dag så man kommer träffa massa goa människor ! Får se hur länge jag stannar i stan men det blir nog ett tag hehe.
Jag bloggar mer imon, kram !
Nyvaken cheeeeey...

How stupid could i be ?

Vad har hänt med det fina vädret vi hade förra veckan !? Igår kväll började det ju åska och blixtra + att strömmen gick ett tag. Emma och jag låg och kollade på film och helt plötsligt så hörde vi åskmuller och hela vardagsrummet lystes upp ! Det var skitläskigt, tänk om blixten hade slagit ner...
Idag har jag iaf inte gjort så mycket. När jag vaknade kollade jag på Pretty Little Liars (repris ofc) och sen tvättade jag håret om nån ville veta hehe. Sen tog jag mig ut i solen en stund och lyssnade på musik. Sen nästan direkt när jag kom in i huset böjade det ösregna -.- så himla typiskt, jag var ute i högst 20 minuter så ja jag blev tjurig. Och nu fick jag precis ont i ena knät så jag är fast i soffan och måste halta när jag ska hämta något.
Jag tänkte dra till gården senare men nu måste jag ju a skjuts för jag kan inte gå, yeey -.- annars får jag  väl stanna hemma och kolla klart på Föräxad. Nån mer än jag som ääääälskade den serien när den gick för typ 3 år sedan ? Jag laddade ner första säsongen och nu är jag fast. Kollade på ett avsnitt alldeles nyss och det var asbra !
Tycker synd om er som har suttit och läst igenom hela det här tråkiga inlägget hehe men ni får ha det så bra, puss !

8/8-11

Heeellluuuuu !! Idag har jag vart på modehuset med mami. Kunde inte träna idag för jag har jätteont i halsen, jag kunde inte ens prata imorse ! Men jag behövde ju ha nåt att göra så mamma och jag åkte först till ikea och åt lite mat. Visste inte att ikea hade så god mat haha.
Sen gick vi vidare till modehuset, jag hittade ett par assnygga skor som jag måååååste köpa snart ! Men det fick bli ett par shorts och en tröja från H&M ist.
Har verkligen ingen blogglust idag heller så jag tänkte avsluta inlägget med att berätta att nu ska jag göra nudlar och att jag bloggar imorgon. Puss och kram !
Jag och söta filippa ♥

Godmorgon


Fick bli en "söt" bild på mej haha !

Powerwalk

Drog ut på en powerwalk/jogging/spring tur vid typ halv 7 efter jag hade sovit i typ 2 timmar haha. Tråkigt ? jaoo. Men det var riktigt skönt iaf för det var lagom varmt och det blåste lite så jag var ute i en timme ! Fattar inte att jag orkade efter den sköna sovstunden.
Nu har jag ätit lite middag och precis just nu sitter jag och lyssnar på lite muuuusic i min sköna säng ! Det var skönt att stanna hemma idag, har ju inte vart hemma en enda kväll den här veckan... Men gud vad kul jag har haft, träffat nya vänner och blivit kompis med en jag gick i lågstadiet med ! Rätt kul att jag kände igen henne när jag var på Nova för ett tag sen.
Får se hur mycket jag kan sova inatt efter min lilla tupplur men jag är ganska trött endå hur nu det är möjligt ? Så det blir nog inte sådär jättesent idag. Kommer ni ihåg i början av sommaren när jag satt uppe till minst 4 varje natt ? Nu tar nog min kropp igen det så jag går och lägger mig vid 11-12 hela tiden, känner mig jätte osocial för det är typ då alla sätter sig vid datan ju.
Nej nu ska jag sluta babbla och logga in på facebook, Kram !
Jag just nu i min snygga M-tröja !

Resten av ditt liv...

God eftermiddag ! Igår så var jag inne i stan med Filippa och några till och bara chillade typ. Vi tog bussen hem till mej vid typ 10 och då så sov filippa över hos mej. Idag så gjorde vi inte så mycket, filippa har blivit lite sjuk oså.
Ikväll så kanske jag sticker till stan men får se hur det blir med det för jag är ganska trött faktiskt, håller nog på att bli lite sjuk jag med...
Jag har verkligen ingen blogglust what so ever men tänkte endå slänga upp ett inlägg bara för att haha.
En liten bild på miiiig !

Boring

Nu har jag tagit typ 30 bilder med min dåliga cam, vill inte ladda upp alla bilderna för jag ser förjävlig ut men här är några iaf :
Synd att jag hade solen bakom mej det tänkte jag inte på då hehe.

HAHAHA

Snodde den här från fokis blogg, men förstår ni hur mycket jag skrattar här borta !! varför kan inte min katt gå sådär !? ;)

Godmorgon

Har ni sovit gott ? Jag har sovit lite sådär, vaknade vid 6 imorse fast jag kunde iaf somna om i 2 timmar till. Igår åkte jag in till ishallen ityp en halvtimme innan jag drog till kattrumpan med Ricki och Malin. Fast jag kunde inte bada så jag lökade typ sönder haha. Efter det gick vi in till stan och åt lite på donken. Sendan skulle dom åka tbx till smedby så jag gick och mötte upp Azra, Leila och Nadia och hade det trevligt !
Sen när Azra och jag väntade på bussen hem så kom det fram 2 fullgubbar och pratade med oss ? Den första bara "mitt liv är skit och bry er inte om mej, förresten mitt namn är Mats ! wtf liksom hahaha ? Azra filmade allting hehe, busigt ;)
Den andra gick emot oss helt lungt och helt plötsligt så slog han till en skylt och sen typ sluddrade han "jag trodde han försökte slå mig, dom är luriga..." och vi bara jaha ? hahhaha gud vad vi skrattade åt dom sen !
Men nu ska jag sluta babbla om fullgubbar and shit.
Idag sa jag iaf gå ner till poolen och sola en stund, sen blir det nog stan tror jag. Jag kommer nog hänga på stans inneställe mc donalds hahaha.
Aja jag ska luta tråka ut er med mitt meningslösa skrivande och fortsätta kolla på tv, Chiao !

Fortfarande vaken

Idag är ju natten man ska dyngna så nu sitter jag här i min ensamhet trots att det var 2 538 st andra som också skulle va vakna...
Men jag har det chill med lite gammal fjortismusik, facebook och en skön soffa hehe. Nu är de ju just ute så det känns inte som den är kvart över 5 liksom. Om en kvart ska jag gå och väcka syrran för hon ska va i ishallen vid halv 7. Tänkte fixa lite frukost till henne också som den snälla syster jag är !
Tog lite oseriösa bilder såhär på morgonen, garva om ni vill haha.
"I am so blogging this"

RSS 2.0