Heelluuuuu

Haha det har ja sagt till varenda människa som gått förbi :) roligt liv haha -.-
iallafall så va det ju första dan i skolan idag, inte kul alls. Visst dan gick bäl okej men det va tråkit som fan !
på matten så gjorde jag typ 20 tal ! Ett klart tecken på hur tråkigt jag hade hehe ;)
men nu orkar jag inte skriva mer om den deprimerande skolan för nu tänkte ja gå och träna lite wii fit ! har tränat det i typ en vecka nu så jag börjar komma i form. Fast på lunchen åkte jag och amanda till capri och köpte pizza till mej henne och viktor men sen fick jag ont i magen så ska nog inte göra det på ett tag...
men hej då sålänge !
puss 

Hahaha

Kolla dom här söta paraplyerna !

Saknar :'(


melodifestivalen

asså jag vet inte riktigt.
vet att det är en typ familjetradition men låtarna är ju inte bra så vad är meningen ?
och marie sernholt, nån mer som har lakt märke till hur konstigt hon pratar haha
hon artikulerar liksom liiiite för mycket ;)
och sen kläderna har ju inte varit dom bästa heller, jag menar då har man ju inte nåt roligt att kolla på. Fast hon som sjöng alive hade en ganska snygg klänning ju :)
men nu ska jag sluta kritisera melodifestivalen för jag fattar att det fortfarande finns folk som fortfarande tycker det är kul men jag kan helt klart säga att det inte är värt att kolla på.
Idag har jag vart i stan med min storasyster emma ! vi tänkte ta bussen men efter vi hade stått nere vid busshållplatsen i typ 20 minuter (vi hade slutat känna fingrar och tår) så ringde vi pappa och fick skjuts, busigt ;)
iförsej hade jag inga pengar men min söta storasyster lånade ut pengar till mej så jag kunde köpa en bok haha, The Real Deal- Utan Manus.
asså jag fattar inte hur jag kunde köpa upp 1000 kr när jag va på stan med amanda i måndags, helt sjukt...
har glömt att visa vad jag köpte men köpte ett par vita converse (fast inte äkta hehe), en stickad tröja, en t-shirt, ett par mönstrade tights och en typ blus (kan inte förklara). Men får visa outfit bilder på det nångång ;)
ett random collage på converse som jag vill ha nuuu !! :D

I'll shout you...with my pink gun ♥


YEEY

Sandra idag ! är så jävla tagad !
fan vad jag ska dansa ;)
har haft en bra da idag, först hade jag franska prov som gick sjukt bra. Min lärare kollade igenom och sa att det va mvg ! i'm proud... sen fick vi sluta en kvart tidigare från matten, yeah.
nåja skriver mer sen :)
Hoppas man träffar många där ! :D

Hejsan !

Jag vet att det har varit ganska tråkiga inlägg dom senaste dagarna men igår va jag bara tvungen, jag vart miisshandlad för fan !
Nu vet jag vad ni tänker men det va inte så allvarligt som det låter, det va en kille i min klass som slog mej hela dan igår :( sen va det några andra som låste in mej i ett rum och kastade snö på mej ! väldigt moget killar ! nu har jag jätteont i armen tack vare dom -.-
men bara för att göra allt värre tänkte jag ignorera honom idag för att se vad han gör.
men nu tilll lite gladare saken så ska jag träna imon eller på fredag och då tänkte jag ta en värktablett innan så jag kan snurra och så :D förhoppningsvis så kommer det funka.
just nu så sitter jag och lyssnar på musik från inception ! jag vet att det låter lite konstigt men den musiken är verkligen sjukt bra om man typ gillar lite dramatisk musik som jag tydligen gör haha. Asså jag har kollat på den filmen typ 3 gånger sen i lördags ;) den är asbra !

uuuuuuuuuuuuuuussshhhh !!!

orkar inte blogga -.-

-.-

Emma har slagit mitt rekord på scooter hero :( fatta att jag blev irriterad. Mitt rekord är 159 och emma klarade typ nått på 160 !
men nog om det. Idag kom min käre vänn Ali hem från Irak (eller hem kom han typ i fredags men han kom till skolan idag) och han va lika sprallig som vanligt om inte ännu mer ;) musiken var ju helt underbar, han va så rolig haha ! fast på NOn hade vi typ en rasistlärare ? kul liksom fast amanda och jag skrattade åt allt som "blattarna" sa ocg läraren blev förbannad så jag antar att vi gjorde vårt jobb ;)
tyvärr har ju alla hjärtans dag inte varit något speciellt med tanke på mitt singelläge men det tänker jag nog inte så mycket på imon när alla hjärtans dag är slut haha !

Blääää

Jag är sjuk ! ush !! fick åka hem från skolan igår och nu sitter jag här helt snorig och har ont i halsen -.- kul...
annars har jag inte så mycket att skriva just nu så hej då sålänge ;)

Gissa vad jag ska göra nu ??


Bara så ni vet så är jag alltid baby peach ! :D

6/2-11

Hellu !
i fredags va det sandra med mina snyggaste tjejor ! dansade typ hela kvällen (fatta att jag har ont i fötterna xD)
sandra och jag dansade typ 2 timmar i streck hahahaha ! sen sprang jag runt lite och dansade med trekantarna och amanda och johanna och hanna :D hade så jävla kul !!
det roligaste va nog när johanna och jag skulle betala för då sa vi att han som tog betalt va snygg och då fick vi gå in gratis ! fatta att vi fick skrattanfall för alla blev så sjukt avundsjuka xD
och gissa vem som lyckades se ut som ett mongo på varenda bild ? jo jag :( fattar inte hur jag lyckades ! såg ut som jag hade druckit 3 spritflaskor eller nåt :@
det är därför jag har täckt över mitt ansikte på den här bilden ;)

Fake

Asså har ni också märkt hur otroligt irriterande det är när någon har förändrats ?
Till exempel om man gillade den personen, sen blev det ett kort lov på 1-2 veckor och helt plötsligt har personen förändrats och blivit jättekonstig ? hatar sånt !
Har ett sådant exempel i mitt liv just nu, tänker inte säga vem men jag kan säga att jag inte gillar det. Den personen håller på att retas exakt hela tiden och undrar varför man blir irriterad ! vad är det liksom ?
Jag blir ju lite ledsen också eftersom vi va bra kompisar innan men nu vill jag bara att personen ska byta skola eller iallafall byta klass.
Har varit med om liknande innan men detta är nog det tråkigaste om jag måste välja och det värsta är att jag sitter väldigt nära den personen i klassrummet så personen retas hela tiden så jag blir skitsur -.-
Om ni har vart med om nåt liknande får ni gärna berätta hur jag ska göra :) ignorera eller prata med personen.

RSS 2.0