Snart...

Blir det fullt ös med tjejerna ! kommer bli så sjukt roligt, jag ska göra sån där typ bungeyjump fast man börjar på marken och skjuts upp i luften om nån fattar ;) Gjorde aldrig det förra året.
Just nu kollar jag på konståkning, damernas fria. Jag hejar faktiskt på Yuna Kim, hon är så jäkla duktig !
Vem hejar ni konståkare på ?

Inget bad :(

Det började blåsa och blev jättekallt så det får bli nån annan dag ist.
Helt störd bild på mej men kolla vad brun jag var ! Saknar sommaren :(

God morgon

Har ni sovit gott ? Det har jag iallafall, känner mej riktigt utvilad.
Idag är det ju valborg och här i kalmar betyder det Fullt Ös ! Ska dit med malin och sandra och amanda tror jag men malin kommer hem från frankrike vid 6 idag (då börjar fullt ös) och amanda kommer hem från barcelona vid 8. Så sandra och jag åker nog dit själva och sen får vi möta dom när dom kommer.
Idag ska jag bada i poolen ! Det är ju typ 17-18 grader nu så det blir nog skönt hehe.
Ikväll har jag ju ingen aning om vad jag ska ha på mej kom jag på nu (!) vi får se men det blir nog en outfit bild innan jag åker iväg :)
Nu ska jag gå och byta om till bikini och  gå ner till poolen !
Hejsvejs 

Just nu :


Inköp

Nu är jag hemma från stan med lite nya grejer, filippa hittade sina skor så hon är också nöjd. Blusen och shortsen köpte jag i Stockholm !
JC 50:-
Gina Tricot 199:-
Skopunkten 199:-
VILA 350:-
Zara 299:-

Hemma från Stockholm !

Ja det är sant, jag har vart i stockholm idag ! Filippa ringde igår och frågade om jag ville följa med för lite shopping och det kunde jag ju inte säga nej till ;) Så jag sov över hos henne och sen åkte vi vid 6 på morgonen ! På bilresan satt vi och kollade bilmärken på bilarna (så våga inte utmana mej för jag kan allt hehe) och sjöng med till massa av hennes smurflåtar HAHAHA. Vi kom fram vid typ 11 men vi hade bara på oss till kl.2 så jag hann inte köpa så mycket. Blev en blus-liknanade sak från Vila och ett par prickiga shorts från Zara. Är riktigt nöjd.
Imorgon ska jag in till stan med filippa vid typ 10 för hon ska köpa skor till sin konfirmation. Jag kommer säkert också köpa med mej nåt hem hehe. Tar kort på allt imorgon när jag kommer hem från stan.
Nu ska jag gå och lägga mej, är så jäkla trött med tanke på att jag gick upp vid 5 imorse -.-
Godnatt 

Star Wars ♥

Har precis laddat ner första och andra Star Wars filmen ! Älskar star wars haha ;) Vi har redan 3,4,5,6 hemma så nu har vi alla filmerna hehe. Som det stora fanet jag är så är jag riktigt nöjd.

Tränat

Nu är jag nydushad och fräsh sen träningen, sa ju att det skulle bli soligt och svettigt hehe. Fast gud vad vi hade roligt ! Tilde och jag skulle hoppa hopprep på gräset och det gick ju lite sådär, slutade med att vi gjorde ninjaasparkar och skrattade åt pacmangubbar...
Blev inte sådär jättemycket träning eftersom alla var helt flummiga av värmen hehe. Sjukt kul !
Just nu kollar jag på tv och har precis ätit middag (spagetti och köttfärssås för den som ville veta hehe) och ikväll ska jag nog gå och lägga mej tidigt eller mitt i natten, får se vad jag är sugen på ;) Hoppas nån annan också vill vara vaken isf så jag inte är själv hehe.
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives ! Ha en bra kväll 

Something about the sunshine

Gud vad härligt det är med all den här solen ! Har leagt och solat i minst 2 timmar idag ;) Fast jag har ju inte blivit särskilt brun än men det kommer väl.
Annars har jag inte gjort så mycket, detta fick bli en riktig slappdag hehe. Har kollat lite på Gossip Girl men annars har jag väl mest solat och så.
Vid halv 6 har jag träning i falkenbergs gympasal och varje gång vi har träning där så lyser alltid solen precis så man blir helt jävla svettig ! Jag förstår inte hur solen har lyckats lysa där varje träning i 3 år haha. Nu ska jag inte klaga för jag älskar solen ju ;D
Nu ska emma och jag ut en stund till i solen men jag bloggar nog efter träningen.
En liten bild på mej fick det bli :)

Bloggproblen

Nu är jag hemma från stan. Fick ett linne från mami, turkost :) Skitsnyggt !
Skulle egentligen åkt till ekö men jag kom hem vid typ 4 så då var det inte så varmt längre och dessutom solade jag i typ 1 timme innan jag åkte in till stan hehe. Det måste ju vara minst 25 grader ute ! Så imon blir det ju att sola hela dan ;)
Asså jag har verkligen inget att skriva, jag är ledsen men jag kommer verkligen inte på nåt.
Nåja här har ni linnet :)

Mami idag

Idag ska jag in till stan med mami och syster ! Ska försöka inhandla en långklänning också. Sen kommer jag nog ligga och sola, behöver få lite färg på min bleka kropp haha.
Just nu kollar jag på zack och codys ljuva hotelliv hehe, det är ju faktiskt riktigt kul ju ;)
Har inte så mycket mer att skriva men visar inköpen senare.
Puss och kram 

Trött

Jag är verkligen så jäkla glad att sommaren är här !!  det var ju typ 26 grader idag :D
Idag har jag varit med amanda och mohammad, har varit skitkul faktiskt hehe. Pallar inte skriva så mycket mer för jag är jättetrött :( skriver mer imon.

Påskägg för fan !

Har ju inte blivit så mycket bloggande idag men man får faktiskt va lite osocial på högtider ;) har iallafall fått ett ganska stort påskägg av mamma, finns typ remmar, nappar, geisha och rommerska bågar ! supergott, äter faktiskt inte jättemycket godis men det är gott nån gång ibland ;)
Min påsk har inte varit så himla speciell om ja tänker efter, har nog kollat på ungefär 5 st Gossip Girl avsnitt hehe. Sen vid 7 tror jag hade vi påskmiddag med lite (plockmat tror jag man kallar det ?), riktigt gott faktiskt men åt inte så mycket. Har fått så dålig aptit på sista tiden, vet inte om det är bra eller dåligt... ;)
Vid typ 9 gick emma och jag ut till studsmattan för att hoppa lite och bara som en random grej satte vi på oss täckjackor och vantar haha ? superkul iallafall !
Hur firade ni eran påsk då ?
Imon blir det nog att va med amanda, vi kommer typ bara gå runt i smedby och prata som vanligt :D "ytterst trevligt" (som alla fjortisbloggare sa innan heheh)
Puss och kram 

Glad Påsk !


Godnatt ♥


Random bild :)

I'm home

Jag har fan vart ute från typ 2 till kl.9 idag haha men har haft så jäkla kul ! Först gick jag och amanda till dagisgungan och var där i typ 2 timmar tror jag ? sen va hon tvungen att gå så då skulle jag gå hem men på vägen hem såg jag mohammads och alis cyklar så då messade jag dom. Då gick vi till ica och hängde där en stund. Sen var ali tvungen att gå hem och äta så då gick jag och mohammad till dagisgungan och satt och lyssnade på musik typ :)
När vi hade suttit där ett tag kom mohammed dibb, nika och mohammed said så då snackade vi lite med dom ett tag och så.
Sen efter ett tag så gick alla hem utom mohammed dibb och jag så han följde mej till tingby skans där pappa och emma kom och hämtade mej.
Skrev ju inga detaljer nu så det var mycket roligare än det låter ;)
Imon kommer jag nog va med amanda iallafall så det kommer bli kul då med ju !
Puss och kram 

Ny header...igen !

Varför måste jag tröttna på mina headers så snabbt ? störande ju hehe. Fast det är ju bra och sysselsätta sej med iallafall ;)
Den här gången blev det en ganska enkel design, tog typ 5 minuter att göra haha ! Nåja vad tycker ni ?

Sliten tjej i pyamas

Fy fan vad kul det var igår ! roligaste sandra hitills ju :D Fast nu är jag sjukt trött hehe. Sen imorse ringde malin och väckte mej vid 9 eller nåt, inte okej haha. Pallar inte skriva om allt igår för jag är laaaat !
Idag vet jag inte vad jag ska göra, va med amanda kanske ? Nån som har några idéer ? jag kanske ska ta mej ner till poolen för lite stek ;)
Snart ska mamma åka och hämta ut ett visst paket från ica också ! undra vad det kan ligga i det ? ;)
bild från förra gången emma fotade mej !

Snart sandra !

Nu är jag ombytt och färdigsminkad trots att det är ungefär 2 timmar kvar... jättesmart av mej ;) Skulla tagit bild på min outfit men emma har tagit med sej kameran till trekanten fast hon tänkte nog inte på att minneskortet sitter här i datan ;) hahahah smart av henne.
Medans jag sitter här och väntar på att amanda ska komma kollar jag på lite That 70's Show som har börjat igen !! Det är fan mitt favorit program :D Rekomenderas starkt !
Nu ska jag läsa lite i min bok ur serien Clique, riktigt bra böcker faktiskt :)

Påsklov !

Idag får vi ju äntligen vårat önskade påsklov ! är så jäkla taggad :D fast tyvärr kommer både malin och amanda åka utomlands men jag klarar mej nog.
Vet att det inte har blivit så mycket bloggning på senare dagar men har inte varit så bloggsugen men jag ska försöka bli bättre igen.
Igår var jag iallafall i stan men mandiis, köpte en vit tunika, en shortsdress, en tröja, en bh och ett par solglasögon ! fick bli ett par pilotbågar ;)
Jag lägger upp sakerna efter skolan, slutar vid 20 i 4  idag -.- asså kunde dom inte låtit oss sluta tidigare nu när vi ska ha lov ? Men nu ska jag inte va sur för det är ju sandra idag ! ska dit med malin och amanda tror jag. Och sen imon blir det gården med några.
Min outfit idag är den nya shortsdressen (svart), genomskilnliga svarta tights, lila kofta och vita converse.
Ikväll ska jag ha på mej den nya tröjan och en hög-midje kjol till den. Tar kort på det innan jag åker dit såklart ;)
Nu ska pappa skjutsa mej till skolan men jag bloggar senare.
det var typ sånna här jag köpte !
Pusshej 

19/4-11

Idag är det den 19 april ! asså gud, nån mer än jag som tycker tiden går ovanligt fort ? :) Nåja snart så kommer ju sommaren iallafall.
Vädret var lite kallare idag för det blåste rätt mycket men det hindrade inte mej från att sätta på mej shorts och tisha hehe. blev ju ganska kallt sen men jag klarade mej ;)
Skippade träningen idag för jag hade typ stukat min fot ? fattar inte vad jag gjorde...
Imon är det ju den 20:de vilket betyder shopping ! jag får ju min månadspeng på 1000 kr ju :D Nu ska det slösas mohaha !!
Min outfit imon blir nog jeans, skinnjacka och ballerinaskor :)
mina favvisar ;)

Soooommaar !

Nu har den äntligen kommit ! det var så jäkla varmt idag, blev ju helt lökig i mina jeans haha ;) Fast värmen betyder ju att man måste börja träna in för beach 2011... Började idag faktiskt med studsmattan i en halvtimme ungefär så nu känner jag mej ganska nöjd ;)
På lunchen i skolan gick amanda och jag hem till henne och åt panpizza och isglass på vägen tillbaks till skolan. Tog en pigelin och kände smaken av sommar !
Imon på gympan ska vi ha orgentering och jag känner på mig att jag kommer gå vilse hehe. Någon som kan läsa kartor liksom haha.
Vad har ni gjort för att fira värmen då ?
min favorit-bild från i sommras ! :D

Bilder


Träning

Helluu !
Nu har jag precis vart på stensö och sprungit med konståkningen. Det var riktigt skönt faktiskt, det är ju så härligt väder ! Det är sommar nu liksom :D Tilde och jag halkade effter alla hela tiden hehe fast då gick vi ner till vattnet, det var svinkallt ;)
Tidigare idag så tog emma lite kort på mej som jag kommer ladda upp idag eller imon, får se om jag orkar hihi ^^
Imon följer nog malin med hem efter skolan, vi ska hoppa på studsmattan och kanske sola lite om det är så här fiint väder ! Får se om det blir några mer som förljer med hehe ;)
Nu kollar jag på projekt runway men snart blir det ju hellcats ! Den serien är ju sjukt beroendeframkallande...
Juste jag lyckades övertala mamma att köpa ett linne från H&M till mej, var så shoppingsugen att det kittlade i tårna haha ! Älskar nätshopping :D
Linnet jag beställde ! syns typ inte hehe ;)

16/4-11

Hejsan !
Nu var det ett tag sen jag bloggade men igår så följde jag och malin med amada hem till henne, där gjorde vi inte så jättemycket. Jag kommer faktiskt inte ihåg hehe ;) San så åkte vi till gården iallafall för det var tjejkväll ! det var riktigt kul faktiskt men jag gjorde en henna tatuering som hon sa skulle bli "vinröd", enndå sitter jag här och kollar på min arm och ser gul smuts -.- irriterande om något.
Inatt så sov jag över hos amanda (malin var tvungen att åka hem) och vi har vart ute det mesta av dan, vi sprang runt på olika lekplatser som 5åringar hehe ;)
Nu har jag tvättat mitt äckliga hår och ska snart gå och lägga mej, är faktiskt ganska trött fast jag sov rätt länge imorse.
Imon kommer nog bli en sån där härlig slappdag som alla behöver nån gång i veckan, så jävla härligt ju :D
Men godnatt allihopa, sov gott 

Just nu :


14/4-11

Nu ska jag strax gå till skolan med min syster, jag börjar vid 20 i 9 idag så jag går nog vid 10 över ellr når :) Igår va jag inte heller så bloggsugen men kan säga att jag va på gården och skrattade ihjäl mej typ hahaha ! Jag hade en ungefär 2 timmar lång diskussion med em massa "blattar" om håriga ben ??
Idag går jag till 20 i 4 så jag får se om jag överlever hehe men vi har NO idag så det blir nog rätt kul endå, vi håller ju fortfarande på med våra uppfinningar så vi kommer typ rita hela lektionen :D
Fast slöjden kommer bli sjukt tråkig för jag och min slöjdlärare hade ett litet brk förra gången och jag kan inte riktigt kontrollera vad jag säger när jag är arg så jag råkade säga : "Är du dum i huvudet eller ?!!" inte det smartaste att säga till läraren eller hur ;) Men vi får se hur det går...
Nu pallar jag inte blogga mer för stunden men bloggar efter skolan tror jag :)
Puuuussss

Hemma från skolan !

Asså gud, jag låter som en kråka haha x)
Idag så kunde inte jag va med på gympan för jag hade ju feber igår och allt det där och varken johanna eller amanda skulle va med heller och malins musik var inställd så vi gick först till våran gamla skola och kollade lite och sen gick vi till vårat gammla dagis ! Var väldigt annorlunda och allt var så litet haha, fast kände igen lite av grejerna så allt var inte nytt iallafall ;)
Är faktiskt inte särskilt bloggsugen idag så jag ska kolla några avsnitt av gossip girl och sen kanske jag bloggar igen.
Puss och kram 

Mutad...

Ja, jag har blivit mutad. Min syster mutade mej med att om jag följde med henne till modehuset så skulle hon bjuda mej på nånting ! shoppingsugen som jag var så följde jag med henne hehe ;)
Hittade en jättesöt blus på cubus som fick följa med hem ! orkar inte ta kort på den men tog en bild från cubus hemsida, tyvärr inte i rätt färg men ni får tänka er den i mörkblå ;)

HAHAHA


Faaan

Satt och kollade på A walk to remember och efter ungeför halva stannar filmen ? Ja då hade tydligen inte hela filmen laddats ner -.- så jävla störande, jag var ju astaggad på att se den :( så håller jag på och laddar ner resten av den filmen och första säsongen av gossip girl ! ska ladda ner dom andra säsongerna sen när jag har sett klart den första ;)
Snart ska jag nog gå och ta lite lunch antigen tortellini eller nudlar, jag känner för nåt pastaliknande hehe. Bloggar mer sen :)

Sjuklingen här

Idag så vaknade jag av att jag inte kunde andas med näsan typ och av att mitt huvud kändes jättetungt :( Då kom min syster in och sa att jag hade feber så nu sitter jag här med en rinnande näsa framför datan och kan inte prata normalt -.- låter som en anka typ haha !
Har ingen aning om vad jag ska göra idag, det finns ju så mycket att välja på. Kolla på film, läsa böcker, spela nåt spel på datan, gå runt och fota lite (ni får gärna komma på nåt roligare -.-) men hursomhelst blir det nog en väldigt avkopplande dag :)
Nu ska jag gå och hämta en toarulle att snyta mej i men jag kommer nog blogga senare.
en gammal bild från i höstas !

TextCollage


10/4-11

Nu är det bara 11 dagar kvar till sandra ! värdelös info men jag hade ju så jäkla kul förra gången så jag kan inte låta bli att längta lite ;)
Idag vaknade jag runt 8 men jag somnade och vaknade ungefär 5 gånger till innan jag gick upp vid typ 10 för lite frukost. Men jag hade en så konstig dröm inatt, var typ i thailand med massa från skolan och helt plötsligt var jag själv i en liten stuga på en ö utanför thailand ? var faktiskt en riktigt kul dröm ;)
Nu sitter jag iallafall här uppe i åtvidaberg, blev en riktig tjockis igår haha ! nnej men det var ju tårta och allt sånt där ;) Morfar fick en digitalkamera som han pysslar lite med just nu, han har ju blivit riktigt modern nu när han har en bärbar data. Han har facebook och skype hahah ! och nu kan han ju ladda in bilder i datan också.
Vet inte när vi åker hem idag men kommer inte hinna till träningen iallafall, fast jag vet inte om jag hade kunnat träna endå för jag har ont i halsen och om det är min syrra som har smittat mej så kommer jag få feber snart :( tummen ner på det -.-
Fast då kanske jag slipper skolan imon och det är ju alltid skönt ;)
Dagens outfit består av mina svart-vita harems, ett svart linne, svart kofta och ett brunt skärp. Får se om jag hinner ta en outfi bild :)

Ny Header

Vad tycker ni ? jag gillar iallafall färgen på den ! Turkos är en sån cool färg tycker jag :)
Får se om jag fixar nåt mer i designen så fortsätt kolla !

Dags att åka !

Nu ska jag strax åka till mormor och morfar, han fyller 82 år så vi ska åka upp till lindköping och fira :) Vi kommer bara vara borta över natten men jag tar med datan för att blogga hehe. Ska försöka fixa en ny header och bloggdesign när jag är borta så håll ögonen öppna ;)
Igår vart det ju inte så mycket bloggning men var iallafall i skolan (suprise -.-) och invigde min nya shortsdress ! och den ska jag ha på mej idag också. Sen så åkte jag till gården vid typ 6 med malin och amanda, vi hade så jäkla kul asså ! lite konstiga samtalsämnen ibland men endå haha :)
Nu måste jag kila iväg till kaninerna och ge dom mat.
Puuussssss

Före och Efter

Där har ni den äntligen ! Dålig kvalitet men det får duga ;)

Outfit + Inköp

Här kommer dagens outfit och min söta ring jag köpte igår !
shortsdressen och kavajen är från H&M, tightsen från gina och skorna är från skopunkten !
49 kr från H&M, jättesöt ju ! :)

Ringar

Här är några av ringarna jag köpte idag, resten visar jag imon :)

7/4-11

Helluu !
Idag så började skolan vid 20 i 9 så inte så mycket sovmorgon idag :( Men skolan gick faktiskt jättefort idag, först var det matte och då satt jag ute i korridoren med trekantarna så det var mycket trevligt. Sen hade jag dubbelpass i SO och det var nog segaste lektionen på hela dan -.- vi kollade på en film som kändes som den var 2 timmar om olika barn i världen. Sen efter lunchen var det engelska lektion fast då fick vi faktiskt sluta lite tidigare och med tanke på den läraren vi har så är det rätt otroligt hehe. På slöjden så satt jag och sandra inne i ett litet rum och lyssnade på musik och det var väldigt kul :) På NO gick det nog snabbast fast vi hade dubbelpass för vi håller på att göra uppfinningar till en tävling (kan inte berätta vad vi har uppfunnit för det är hemligt), så tiden bara flög iväg !
Efter skolan åkte jag in till stan en sväng, köpte en shortsdress och några ringar som jag visar strax. Nu sitter jag och kollar på du är vad du äter och känner mej fet haha, borde nog byta kanal ;)
Det här blev ju ett ganska långt inläg man jag hoppas att nån idiot tog sig tiden att läsa det här inlägget hihi ^^
Puss och kram 

Sweet Walley High ?

Hejsan alla !
Idag är det den 6 april för den som ville veta, ganska ointressant va  men det betyder att det är 24 dagar kvar till fullt ös som jag köpte biljett till idag ! ska dit med malin och en massa andra trekantare tror jag :) visst är det skönt att ha allt planerat, håller ni inte med ?
Skolan var rätt skön idag faktiskt, jag tog 1 timmes sovmorgon till halv 8 för jag började innte fören vid 9 ! så jävla skönt jue ;)
Just nu sitter jag och kollar på den där nya serien sweet walley high på disney channel. Sådär tycker jag fast endå lite kul att dom sänder en så gammal serie ;)
Snart ska jag nog gå till min mysiga runda säng och kolla på nån film, kanske favoriten Inception eller A Walk To Remember :D Härligt !

Nydushad !

Ledsen att jag inte bloggade tidigare men internet laggade när jag kom hem från skolan -.-
Nu är man hemma från träningen och har precis dushat. Var verkligen behövd haha ! Vi körde ganska mycket magträning så jag säger bara : beach 2011 !!
Till middag blev spagetti carbonara och nu är jag suuuuupermätt ;) Är på ganska gott humör som ni kanske ser 1 :D
Förresten måste jag bara berätta om en klantig sak jag  gjorde förut...: jag skulle öppna en ny dushkrämstub och då var det sån där plast över som jag inte fick bort med naglarna (är ju djupt beroende av att bita på dom stackarna hehe) så jag använde munnen, behöver nog inte säga mer x) fast det smakade inte lika hemskt som jag trodde, det var jordgubbsmilkshake lukt haha ! Men prova det inte hemma för det var ju fortfarande inte gott -.-
Just nu sitter jag och kollar på navy cis men ska snart sova tror jag, är så himla trött (somnade på SOn haha oups)
Före och efter bilder på mitt hår kommer snart, jag lovar ! ska bara ta dom först ;)
åååååååh, vill ha sommar nu !!

Lila, Svart, Vit


4/4-11

Hejsan !
Nu är jag hemma från sandra. Jag och amada åkte hem till henne efter skolan :) Vi satt typ bara i hennes rum och lyssnade på musik haha x)
Just nu sitter jag vid facebook, bloggar och kollar på vem vet mest...
Nu måste jag faktiskt sluta skriva och börja plugga franska -.- Vi har förhör på hela kapitel 9 imon ! och jag har ju självklart inte pluggat någonting :(

Vad tycker ni ?


3/4-11

Godmorgon alla morgonpigga ! sovit gott ?
Jag har sovit som en stock, sommnade vid 12 eller nåt hehe ;)
Kvällen igår var iallafall sjukt kul, först var vi hemma hos malin en stund och sen gick vi runt i trekanten i typ 2 timmar haha. Sen gick vi hem till henne och satt vid datorerna lite och sen gick vi ut i typ en timme till med louise och fanny ! Då när vi gick omkring på vägarna så skrek louise att det var en padda på vägen, asså den var sjukt stor och självklart var det jag som fick ta en pinne och putta den över vägen x)
Sen var vi ju tvungna att klättra upp på dagistaket, så när vi satt där så gick det förbi en man på vägen och louise bara : lägg er ner ! så vi gjorde det och då börjar louise kraxa som en kråka och han på vägen stannade och bara kollade, han blev skiträdd haha ! Malin och jag typ skrattade ner oss hahahahah :D
Idag så ska jag bara ta det lungt och slappa så jag är utvilad tills imorgon när skolan börjar igen -.- Sen kanske jag ska färga håret också ! visar sen vilken färg det blev ;)
Molly ♥ Malin

2/4-11

Jag är så ledsen att jag inte bloggade mer igår men kan iallafall berätta att det inte blev nåt leos lekland igår för johanna ringde och sa att hon hade kollat hemsidan och då stog det att dom skulle ta bort allt det uppblåsbara så det skulle blivit astråkigt :( Så istället för leos följde jag med mamma och pappa på födelsedagsfest hos min moster som fyllde 49 igår, hon och hennes tvillingsyster men hon bor i stockholm så det fick bli ett telefonsamtal hen till henne :) Det vart ganska kul, mamma, jag och min moster roade oss med ett spel på min mobil haha ! vilket liv va ? men så är min släkt hehe.
Idag ska jag hem till malin, blir nog att sova över också så det blir nog superkul ! men innan det kanske vi ska göra något med amanda och johanna men vi får se.
Just nu sitter jag och kollar på film, A Cinderella Story för jag har tråkigt haha -.- Snart ska jag gå och byta om och packa lite tror jag.
Ha en bra dag 

1 april !

Idag är dagen alla skämtgalna har väntat på :D har tyvärr inte hunnit lura nån än men det kommer, tro mej...
Just nu kollar jag på hells kitchen hehe, har inget annat och göra just nu. Men ikväll blir det leos lekland ! det är mellanstadiedisco men vi ska dit iallafall haha ;) jag ska dit med, malin, amanda och kanske sandra och sen kanske johanna också ska med ! kommer bli sjukt kul :)
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva (haha) men visar dagens outfit innan jag åker.
pussar och kramar 

RSS 2.0